Maiores

Centro de recursos para maiores Princeton

• en liña grupos de apoio
  • Seguro para maiores - O programa conecta persoas maiores con entrega de alimentos sen contacto.
  • Virtual Home Amigos do programa: o persoal do PSRC fai o check-in con Princeton anciáns por teléfono ou webcam.
  • Neighborhood Buddy Initiative: os voluntarios están preparados para axudar aos maiores de Princeton. Máis información aquí. Para estar emparellado cun compañeiro de barrio que che ofrecerá axuda, rexístrate aquí.
  • Virtual Fireside Chat - Zoom reunións os días da semana ás 2:XNUMX horas Permite falar con novos amigos a través de ordenador, teléfono intelixente ou teléfono fixo. Rexistrarse aquí.

Servizo xudeu de familia e nenos do condado de Greater Mercer

Teléfono “horario de entrega”, M, W, F, 609-987-8100, ext 0; grupos de soporte virtual formándose, 609-987-8100, ext. 117 ou correo electrónico; asesoramento individual, aceptación de medicamentos, asistencia sanitaria, persoas sen seguro e a maioría dos seguros privados (exención de copagos durante a crise), 609-987-8100, ext 102. Horas de entrada, grupo de apoio e servizos individuais dispoñibles en español con asesores bilingües.

Os médicos xubilados / doutros doutros países necesitaban

O gobernador emitiu unha orde executiva que permitía aos médicos xubilados ou doutros países unirse á batalla contra o COVID-19. A orde ofrécelle inmunidade por responsabilidade civil por esforzos de boa fe de proporcionar coidados COVID-19. Os individuos poden inscribirse aquí. Non están cubertos pola orde, pero tamén son necesarios os estudantes do último ano de estudos de medicina.

Proxectar moitas máscaras

O Arts Arts Council de Princeton está a patrocinar unha iniciativa para que os membros da comunidade boten unha man aumentando a oferta local de máscaras de folla. Podes estar voluntario para cortar tecidos e / ou coser. As máscaras completas estarán dispoñibles para a súa recollida para os que as precisen. Máis información