Ndhukung Business Local

Kanggo pelanggan

Amarga akeh wong sing nginep ing omah kanggo ngrampungake kurva, akeh bisnis lokal kita ditutup utawa sithik jam. Sadurunge pesen saka pengecer online sing gedhe, coba pikirake toko lokal sampeyan. Coba ndhukung bisnis lokal kanthi pesenan online, liwat situs web lan telpon. Cara liya sing apik kanggo nuduhake dhukungan sampeyan yaiku tuku sertifikat hadiah, kertu hadiah utawa pengalaman blanja pribadi. Akeh bisnis ing Apa Dhaptar Bukak nawakake pengiriman lan curbside gratis. Elinga, kita kabeh bebarengan.

Kanggo bisnis

Formulir iki kanggo bisnis lokal ngirim menyang situs web babagan komunitas bisa ndhukung.