Pembaruan tanggal 16 Februari saka Departemen Kesehatan Princeton

Summary

Kasus Positif Total: 611

Kasus Positif Aktif: 20

Kasus ing Pitu Dina kepungkur: 11 (Total pitung dina paling gedhe: 39, 12 / 12-18 / 20)

Kasus ing 14 Dina kepungkur: 21 (Total 14 dina paling dhuwur: 66, 12 / 8-21 / 20)

Kasus Isolasi Positif Lengkap: 565

Asil Tes Negatif: 10303

Pati: 21

  • Kemungkinan positif sing tiwas: 13 **
  • Umur rata-rata kasus positif: 47.6
  • Umur rata-rata seda: 87
  • Rumah sakit: 31
  • Buruh kesehatan: 10
  • Responden EMS / Pertama: 0
  • Non-Resident EMS / Responders Pertama: 8

* Total kasus positif yaiku jumlah kasus positif sing aktif, lan ora duwe hubungan lengkap lengkap lan tiwas.

** Angka pati sing saiki dilaporake dening PHD: 13 total kemungkinan kematian wis diumumake liwat evaluasi sertifikat pati lan referensi silang karo dhaptar garis saka pusat perawatan jangka panjang.

Ana kasus ing Universitas Princeton. Mung kasus anggota staf universitas sing dadi warga Princeton sing kalebu ing nomer kutha kasebut.

Kasus Mercer County

  • Kasus anyar wiwit laporan pungkasan: 393
  • Tes positif: 25,163
  • Pati: 812
  • Pati Positif sing Bisa: 39