19 Januari, 5:30 sore nganyari saka Departemen Kesehatan Princeton

Summary

Kasus Positif Total: 573

Kasus Positif Aktif: 45

Kasus ing Pitu Dina kepungkur: 35 (Total pitung dina paling gedhe: 39, 12 / 12-18 / 20)

Kasus ing 14 Dina kepungkur: 63 (Total 14 dina paling dhuwur: 66, 12 / 8-21 / 20)

Kasus Isolasi Positif Lengkap: 513

Asil Tes Negatif: 10303

Pati: 20

19 Januari 5:30 pm nganyari saka Departemen Kesehatan Princeton

LAPORAN STATUS KATANGAN DATA
  • Total kasus positif: 573 *
  • Kasus positif sing aktif: 45
  • Kasus sajrone pitung dina kepungkur: 35 (Total pitung dina paling gedhe: 39, 12 / 12-18 / 20)
  • Kasus sajrone 14 dina kepungkur: 63 (Total 14 dina paling dhuwur: 66, 12 / 8-21 / 20)
  • Kasus Positif lengkap: 513
  • Asil tes Negatif: 10,303
  • Pati: 20
  • Kemungkinan positif sing tiwas: 13 **
  • Kasus positif miturut jender: lanang, 255; wadon, 318
  • Kasus positif miturut umur:
    • Umur 11 lan ngisor, 30
    • Umur 12-17, 25
    • Umur 18-25, 73
    • Umur 26-35, 69
    • Umur 36-45, 81
    • Umur 46-55, 78
    • Umur 56-65, 63
    • Umur 66-75, 25
    • Umur 76-85, 36
    • Umur 86 lan luwih lawas, 59 taun
  • Umur rata-rata kasus positif: 47.6
  • Umur rata-rata seda: 87
  • Rumah sakit: 31
  • Buruh kesehatan: 10
  • Responden EMS / Pertama: 0
  • Non-Resident EMS / Responders Pertama: 8

* Total kasus positif yaiku jumlah kasus positif sing aktif, lan ora duwe hubungan lengkap lengkap lan tiwas.

** Angka pati sing saiki dilaporake dening PHD: 13 total kemungkinan kematian wis diumumake liwat evaluasi sertifikat pati lan referensi silang karo dhaptar garis saka pusat perawatan jangka panjang.

 

Ana kasus ing Universitas Princeton. Mung kasus anggota staf universitas sing dadi warga Princeton sing kalebu ing nomer kutha kasebut.

Kasus Mercer County

  • Kasus anyar wiwit laporan pungkasan: 795
  • Tes positif: 21,956
  • Pati: 737
  • Pati Positif sing Bisa: 39