Lansia

Pusat Sumber Senior Princeton

  • online kelompok dhukungan
  • Aman Kanggo Olahraga - Program nyambung karo senior kiriman panganan ora-kontak.
  • virtual Kanca Kanca program - Staff PSRC mriksa karo para senior Princeton kanthi telpon utawa webcam.
  • Inisiatif Buddy Tetangga - Sukarelawan siap nulung warga senior Princeton. Informasi luwih lengkap kene. Kanggo dipasangake karo Budi Tetangga sing bakal menehi pitulung, mangga ndhaptar kene.
  • Ngobrol Viresual Virtual - Zoom rapat minggu, ing 2 sore, Selehake kanggo ngobrol karo kanca anyar liwat komputer, smartphone utawa landline. Ndhaptar kene.

Kulawarga Yahudi lan Anak-anak Yahudi ing Greater Mercer County

Telpon "jam-jam," M, W, F, 609-987-8100, 0; kelompok dhukungan virtual mbentuk, 609-987-8100, ext. 117 utawa email; penyuluhan individu, nrima medicaid, medicare, individu sing ora amanah lan asuransi pribadi paling pribadi (co-payment ditolak nalika krisis), 609-987-8100, 102. Drop-In Hours, Grup Dhukungan lan Layanan Individu sing kasedhiya ing Spanyol kanthi penasihat dwibahasa.

Dokter / dokter pensiun saka negara liya sing butuh

Gubernur ngetokake perintah eksekutif sing ngidini para dokter sing pensiun utawa saka negara liya melu perang nglawan COVID-19. Tatanan kasebut nyedhiyakake kekebalan kanggo tanggung jawab sipil kanggo upaya iman sing apik kanggo nyedhiyakake perawatan COVID-19. Individu bisa ndhaptar kene. Ora dijamin miturut tatanan, nanging uga dibutuhake siswa ing taun pungkasan panalitiyan medis.

Proyek Jahit Akeh Topeng

Dewan Kesenian Princeton nyengkuyung inisiatif kanggo anggota masarakat supaya ngutangi supaya nambah masker kain kain lokal. Sampeyan bisa menehi sukarelawan kanggo ngethok kain, lan / utawa njahit. Topeng sing wis rampung banjur bakal kasedhiya kanggo pilihan sing dibutuhake. informasi luwih lengkap