Lansia

Pusat Sumber Senior Princeton

  • online kelompok dhukungan
  • Aman Kanggo Olahraga - Program nyambung karo senior kiriman panganan ora-kontak.
  • virtual Kanca Kanca program - Staff PSRC mriksa karo para senior Princeton kanthi telpon utawa webcam.
  • Inisiatif Buddy Lingkungan - Sukarelawan siyap ngrewangi warga senior Princeton. Informasi luwih lengkap kene. Kanggo dipasangake karo Budi Tetangga sing bakal menehi pitulung, mangga ndhaptar kene.
  • Ngobrol Fireside Virtual - Zoom rapat dina kerja jam 2 sore Drop-in kanggo ngobrol karo kanca anyar liwat komputer, smartphone utawa landline. Ndhaptar kene.

 Kulawarga Yahudi & Layanan Anak ing Greater Mercer County

Telpon "jam-jam," M, W, F, 609-987-8100, 0; kelompok dhukungan virtual mbentuk, 609-987-8100, ext. 117 utawa email; konsultasi individu, nampa medicaid, medis, individu sing ora diasuransiake lan asuransi pribadi paling akeh (pembayaran bareng sing dibebasake nalika krisis), 609-987-8100, tambahan 102. Jam Drop-In, Grup Dhukungan lan Layanan Individual sing kasedhiya ing basa Spanyol kanthi penasihat dwibasa.

Dokter / dokter pensiun saka negara liya sing butuh

Gubernur ngetokake perintah eksekutif sing ngidini para dokter sing pensiun utawa saka negara liya melu perang nglawan COVID-19. Tatanan kasebut nyedhiyakake kekebalan kanggo tanggung jawab sipil kanggo upaya iman sing apik kanggo nyedhiyakake perawatan COVID-19. Individu bisa ndhaptar kene. Ora dijamin ing urutan kasebut, nanging uga dibutuhake para siswa ing taun pungkasan panelitian medis.

Proyek Jahit Akeh Topeng

Dewan Kesenian Princeton nyengkuyung inisiatif kanggo anggota masarakat supaya ngutangi supaya nambah masker kain kain lokal. Sampeyan bisa menehi sukarelawan kanggo ngethok kain, lan / utawa njahit. Topeng sing wis rampung banjur bakal kasedhiya kanggo pilihan sing dibutuhake. informasi luwih lengkap