Kanggo pelanggan

Amarga akeh wong sing nginep ing omah kanggo nglukis kurva, akeh bisnis lokal sing ditutup utawa sithik jam. Sadurunge pesen saka toko online gedhe, monggo dipikirake toko lokal sampeyan. Coba dukung bisnis lokal kanthi pesenan online, liwat situs web lan telpon. Cara liya sing paling apik kanggo ndukung dhukungan yaiku tuku sertifikat hadiah, kertu bingkisan utawa pengalaman blanja pribadi. Akeh bisnis ing Apa Dhaptar Mbukak nawakake pengiriman gratis lan pickup curbside. Elingi, kita kabeh bebarengan.

Kanggo bisnis

Formulir iki kanggo bisnis lokal ngirim menyang situs web babagan komunitas bisa ndhukung.