Matur nuwun, Walikota Liz Lempert

Yen ora amarga kepemimpinan Walikota Liz Lempert, princetoncovid.org ora bakal ana. Dheweke nggabungake telung organisasi sudhut - pamrentah kotamadya, Perpustakaan Umum Princeton lan Sekolah Umum Princeton - kanggo kolaborasi sajrone wektu sing durung ana sadurunge kanggo komunitas kita. Kita ngucapke matur nuwun banget kanggo layanan sing dawa ing Princeton lan pengin sing paling apik […]

Waca liyane: Matur nuwun, Walikota Liz Lempert