Informasi uji coba sing dianyari

Kits uji COVID-19 gratis ing omah kasedhiya kanggo warga Mercer County umur 14 taun utawa luwih. Pendaftaran online dibutuhake. Email HomeTesting@mercercounty.org karo pitakon.
Pendhudhuk Princeton sing pengin tes COVID kanggo bocah ing umur 14 taun disaranake mriksa karo dokter anak.
Kajaba iku, Farmasi Santé Integrasi ing 200 Nassau Street nawakake uji coba COVID-19 gratis 10 esuk nganti 2 sore Senin nganti Kamis. Klik kene kanggo ndhaptar. Bantuan kasedhiya ing basa Inggris lan Spanyol kanthi nelpon (609) 921-8820.