Nganyari vaksinasi 8 Februari

Negara kasebut wis ngandhani kotamadya ing kutha Mercer County manawa kekurangan vaksin saiki, ora bakal menehi vaksin maneh menyang klinik-klinik kotamadya. Akibate, klinik-klinik sing dicekel dening Departemen Kesehatan Princeton lan departemen kesehatan kota liyane ing Mercer County bakal ditanggepi sementara wiwit tanggal 13 Februari. Sawise pasokan mundhak, kotamadya […]

Waca liyane: Nganyari vaksinasi 8 Februari