County ngumumake perubahan distribusi vaksin

Divisi Kesehatan Mercer County ngumumake awal minggu iki yen wis nggawe sawetara perubahan distribusi vaksin adhedhasar arahan Departemen Kesehatan NJ. Tulung klik kene kanggo Update Vaksin 10 Februari.
** Elinga: Yen sampeyan duwe dosis kapindho sing dijadwalake karo Departemen Kesehatan Princeton, sampeyan bakal nampa dosis kasebut ing tanggal sing dijadwalake. **
Ndhaptar kanggo Vaksinasi - Gabung karo dhaptar tunggu kanthi nggunakake Sistem Penjadwal Vaksinasi New Jersey. Ngrampungake formulir pra-registrasi mbutuhake udakara 15 menit. Sampeyan bakal takon sawetara pitakon kanggo nemtokake kapan sampeyan layak nampa vaksinasi. Yen sampeyan duwe masalah teknis babagan registrasi, hubungi Hotline Bantuan Penjadwal COVID ing (855) 568-0545 utawa rampungake iki Formulir Bantuan.
Dhaptar Ngenteni sing Ana - Yen sampeyan ana ing dhaptar tunggu Princeton, sampeyan bakal dikontak karo Divisi Kesehatan Mercer County lan / utawa Departemen Kesehatan Princeton yen wis dipilih janjian. Yen sampeyan ana ing dhaptar tunggu lan nampa vaksinasi ing papan liya, mangga email Departemen Kesehatan kotamadya kanggo dicopot saka dhaptar tunggu. Aja kontak karo departemen babagan janji utawa status dhaptar tunggu.