Поддршка за локален бизнис

За потрошувачите

Бидејќи многумина од нас остануваат дома за да ја израмнат кривата, многу од нашите локални бизниси се затворени или во намалени часови. Пред да нарачате од одредена голема, онлајн малопродажба, помислете на локалните продавници. Размислете за поддршка на нашите локални бизниси со нарачки преку Интернет, преку нивните веб-страници и по телефон. Друг одличен начин да ја покажете вашата поддршка е да купите сертификат за подарок, картичка за подароци или лично искуство со купување. Многу деловни активности на Што е отворен список нудат бесплатна достава и пикап на страницата. Запомнете, сите сме заедно во ова.

За деловните активности

Овој формулар е за локалните бизниси да објавуваат на веб-страницата за тоа како заедницата може да ги поддржува.