За потрошувачите

Бидејќи многумина од нас остануваат дома за да ја израмнат кривата, многу од нашите локални бизниси се или затворени или со намалени часови. Пред да нарачате од одредена голема, онлајн малопродажба, помислете на вашите локални продавници. Размислете за поддршка на нашите локални бизниси со нарачки преку Интернет, преку нивните веб-страници и по телефон. Друг одличен начин да ја покажете вашата поддршка е да купите подарок сертификат, картичка за подарок или искуство со личен шопинг. Многу деловни активности на Што е отворена листа нудат бесплатна испорака и пикап на тротоарот. Запомнете, сите сме во ова заедно.

За деловните активности

Овој формулар е за локалните бизниси да објавуваат на веб-страницата за тоа како заедницата може да ги поддржува.