Ажурирани информации за тестирање

Бесплатни комплети за тестирање COVID-19 дома се достапни за жителите на округот Мерсер на возраст од 14 години и постари. Онлајн регистрација потребно е. Е-пошта HomeTesting@mercercounty.org со прашања.
Residentsителите на Принстон кои сакаат КОВИД тест за дете под 14-годишна возраст се препорачува да проверат кај нивниот педијатар.
Покрај тоа, Интегративна аптека Санте на улицата Насау 200 нуди бесплатно тестирање на КОВИД-19 од 10 до 2 часот од понеделник до четврток. Кликни тука регистрира. Помошта е достапна на англиски и шпански јазик со повик (609)-921 8820.