Fillimi

Rastet lokale

Azhurnim i 5 Prillit nga Departamenti i Shëndetësisë në Princeton

Rastet totale pozitive: 665

Rastet në shtatë ditët e kaluara: 11 (Totali më i lartë shtatë-ditor: 39, 12 / 12-18 / 20)

Rastet në 14 ditët e kaluara: 24 (Totali më i lartë 14-ditor: 66, 12 / 8-21 / 20)

Izolimi i rasteve pozitive i plotë: 610

Rezultatet e Testit Negativ: 10335

vdekjet: 21

Azhurnimet komunale

Azhurnimi i 11 qershorit - Komiteti i pajtueshmërisë COVID-19

Testim

Faqe falas për testimin e COVID-19 në Princeton

vaksinat

Vaksina Pfizer e disponueshme për moshat 16 dhe 17 vjeç

Azhurnimet komunaleRastet lokaleTestimi i informacionitInformacione për vaksinimet

Botuar nga wpengine

Ky është përdoruesi admin "wpengine" që stafi ynë përdor për të fituar qasje në zonën tuaj të administratorit për të siguruar mbështetje dhe zgjidhje të problemeve. Mund të arrihet vetëm me një buton në regjistrin tonë të sigurt që automatikisht gjeneron një fjalëkalim dhe hedh atë fjalëkalim pasi të ketë hyrë anëtarët e stafit. Ne kemi marrë masa ekstreme për të siguruar që përdoruesi ynë nuk do të keqpërdoret për të dëmtuar ndonjë prej faqet e klientëve tanë.