Përkrahni biznesin lokal

Për klientët

Ndërsa shumë prej nesh janë duke qëndruar në shtëpi për të rrafshuar kurbën, shumë nga bizneset tona lokale janë ose të mbyllura ose me orë të reduktuara. Para se të porosisni nga një shitës me pakicë i madh në internet, ju lutemi mendoni në dyqanet tuaja lokale. Konsideroni të mbështesni bizneset tona lokale me porosi online, përmes faqeve të internetit të tyre dhe me telefon. Një mënyrë tjetër e shkëlqyeshme për të treguar mbështetjen tuaj është të blini një certifikatë dhurate, një kartë dhurate ose përvojë personale të blerjes. Shumë biznes në What'sfarë është lista e hapur po ofrojnë shpërndarje falas dhe marrje në kthesën. Mos harroni, ne jemi të gjithë në këtë së bashku.

Për bizneset

Kjo formë është që bizneset lokale të postojnë në faqen e internetit se si komuniteti mund t'i mbështesë ato.