Azhurnim i 16 shkurtit nga Departamenti i Shëndetësisë në Princeton

përmbledhje

Rastet totale pozitive: 611

Rastet Aktive Pozitive: 20

Rastet në shtatë ditët e kaluara: 11 (gjithsej më të lartat shtatë ditore: 39, 12 / 12-18 / 20)

Rastet në 14 ditët e kaluara: 21 (totali më i lartë 14-ditor: 66, 12 / 8-21 / 20)

Izolimi i Rasteve Pozitive i plotë: 565

Rezultatet e Testit Negativ: 10303

Vdekjet: 21

 • Vdekje të mundshme pozitive: 13 **
 • Mosha mesatare e rasteve pozitive: 47.6
 • Mosha mesatare e vdekjeve: 87
 • I shtruar në spital: 31
 • Punonjësit e kujdesit shëndetësor: 10
 • EMS / Përgjigjet e para: 0
 • EMS jo-rezidentë / Përgjigjet e para: 8

* Rastet pozitive totale janë shuma e çështjeve pozitive aktive plus izolimi i plotë plus vdekjet.

** Numrat e mundshëm të vdekjeve tani raportohen nga PHD: 13 vdekje totale të mundshme janë njoftuar përmes vlerësimit të certifikatave të vdekjes dhe referimit të kryqëzuar me listat e linjës nga qendrat e kujdesit afatgjatë.

Ka raste në Princeton University. Vetëm rastet e anëtarëve të stafit të universitetit të cilët janë banorë të Princeton janë përfshirë në numrat e qytetit.

Rastet e Qarkut Mercer

 • Rastet e reja që nga raporti i fundit: 393
 • Teste pozitive: 25,163
 • Vdekjet: 812
 • Vdekjet e Mundshme Pozitive: 39