Raporti i 28 Janarit nga Departamenti i Shëndetësisë në Princeton

përmbledhje

Rastet totale pozitive: 587

Rastet Aktive Pozitive: 42

Rastet në shtatë ditët e kaluara: 10 (gjithsej më të lartat shtatë ditore: 39, 12 / 12-18 / 20)

Rastet në 14 ditët e kaluara: 46 (totali më i lartë 14-ditor: 66, 12 / 8-21 / 20)

Izolimi i Rasteve Pozitive i plotë: 539

Rezultatet e Testit Negativ: 10303

Vdekjet: 21

 • Vdekje të mundshme pozitive: 13 **
 • Rastet pozitive sipas gjinisë: mashkull, 261 vjeç; femër, 326
 • Rastet pozitive sipas moshës:
  • Mosha 11 vjeç e lart, 30
  • Mosha 12-17, 25
  • Mosha 18-25, 73
  • Mosha 26-35, 69
  • Mosha 36-45, 81
  • Mosha 46-55, 78
  • Mosha 56-65, 63
  • Mosha 66-75, 25
  • Mosha 76-85, 36
  • Mosha 86 e lart, 59
 • Mosha mesatare e rasteve pozitive: 47.6
 • Mosha mesatare e vdekjeve: 87
 • I shtruar në spital: 31
 • Punonjësit e kujdesit shëndetësor: 10
 • EMS / Përgjigjet e para: 0
 • EMS jo-rezidentë / Përgjigjet e para: 8

* Rastet pozitive totale janë shuma e çështjeve pozitive aktive plus izolimi i plotë plus vdekjet.

** Numrat e mundshëm të vdekjeve tani raportohen nga PHD: 13 vdekje totale të mundshme janë njoftuar përmes vlerësimit të certifikatave të vdekjes dhe referimit të kryqëzuar me listat e linjës nga qendrat e kujdesit afatgjatë.

 

Ka raste në Princeton University. Vetëm rastet e anëtarëve të stafit të universitetit të cilët janë banorë të Princeton janë përfshirë në numrat e qytetit.

Rastet e Qarkut Mercer

 • Rastet e reja që nga raporti i fundit: 381
 • Teste pozitive: 23,270
 • Vdekjet: 773
 • Vdekjet e Mundshme Pozitive: 38