Lista e asaj që është e hapur


USHQIMI

Sende ushqimore

 • D'Angelo Tregu Italian - E Hënë-E Shtunë, nga 10 e mëngjesit deri në ora 4 pasdite
 • Tregu i McCaffrey - Hapni çdo ditë 8 nga 8 pasdite; orë të moshuara vetëm 7-8 të mëngjesit
 • Ushqim deti Rruga Nassau - Hapni çdo ditë.
 • Ushqime të Bukura Olsson - Oporosi telefonike dhe telefonike, mesditë deri në ora 6 pasdite, marrje anash, dërgesa falas pas orës 6 pasdite për porosi mbi 20 dollarë
 • Dyqani i Universitetit Princeton - Vend vetëm në Universitet; E hënë-e shtunë, nga 9 e mëngjesit deri në ora 9 pasdite; Të Dielën, nga 10 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite
 • Pemishte Terhune - Dailydo ditë, nga 9 e mëngjesit deri në ora 5 pasdite, marrja e produkteve në hyrje të verandës, e zbatuar në distancë sociale distancimi në dyqan. 609-924-2310.
 • Wawa - Hapni çdo ditë me Kufizimet COVID-19; pa pije vetë-shërbimi.
 • Qendra e plotë e Tokës - E Hënë-E Shtunë, nga 8 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite (të moshuarit dhe individët e kompromentuar nga imuniteti vetëm 8-9 të mëngjesit); E Diela, nga 9 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite (të moshuarit dhe individët e kompromentuar nga imuniteti vetëm 9-10 të mëngjesit). Blerjet brenda dyqaneve të kufizuara vetëm në një anëtar për familje. Kërkohen maska. Për dërgimin në mes të artikujve të përgatitur me deli, telefononi 609-924-7429. Blerjet online për marrjen në shirita në dispozicion duke klikuar këtu.

restorante

Vizitoni faqen e internetit për detaje dhe për të porositur.

 • Bujqësore - Marrja në kthesë, tapiceri në natyrë. 609-921-2798
 • Alkimisti dhe Barristeri - Marrja dhe dorëzimi; çdo ditë, mesditë deri në 7 pasdite (Koha e dorëzimit mund të ndryshojë.) Telefononi 609-924-5555 për të porositur. Updates këtu.
 • Përzierjet e papërpunuara të Arlee PenShkoni me një menu të kufizuar. Para-porosisni në internet ose përdorni aplikacionin tonë të ri celular për marrjen në kthesë.
  ditët e javës, nga 11 e mëngjesit deri në ora 4 pasdite .; E shtunë, nga 9 e mëngjesit deri në 3 të mbrëmjes 609-580-1899.
 • Luku Bagel - Marrja dhe dorëzimi. Updates këtu.
 • Lugë e përkulur - Pranimi i porosive në faqen e internetit pas orës 4 pasdite çdo ditë për marrjen e ditës tjetër 1-5 pasdite Mbyllur të Martën. 609-924-2368. Updates këtu.
 • Restorant Bears Blue - Vetëm kapje. Porositë mund të vendosen në internet ose me telefon, 609-454-3049. Updates këtu.
 • Grill Pika Blu - Marrja në shiritin; çdo ditë, 4-7: 30 pasdite Thirrni në mënyrë një ditë më parë. 609-921-1211.
 • Oxhak Chennai - Marrja dhe dorëzimi përmes DoorDash; E martë-e Dielë, 4-9 pasdite (609) 608-0104.
 • Kërcim - Marrja dhe dorëzimi. Porositni online ose përmes aplikacionit Chop ose DoorDash. E hënë-e shtunë, nga 10:30 deri në 7:30 pasdite 609-356-0035. Updates këtu.
 • Cafe Pranvera e Chuck's Street - Marrja në kthesë. 609-921-0027
 • Pizza dhe Barja e Conte - Marrja dhe dorëzimi përmes DoorDash dhe Grubhub. Ditët e javës, nga 11:30 deri në 8:4; fundjavat, 8-XNUMX pasdite Përditësime këtu.
 • Grill Mesdheut Efes - Ndërmarrja, dorëzimi dhe hotelieria përmes GrubHub, EatStreet, EZCater. Ditë, nga 11 e mëngjesit deri në 8 të mbrëmjes Thirrje për porosit, 609-236-2382.
 • Elementet - Marrja në kthesë. 609-924-0078
 • Sushi & Grill Elite Five - Dailydo ditë, nga 11 e mëngjesit deri në 9 pasdite, marrja ose dorëzimi pa kontakte përmes DoorDash ose UberEats. Telefononi 609-252-0698. Updates këtu.
 • Frigorifer në Shërbimin e vaktit të tryezës - Ushqimi i freskët dhe i shëndetshëm, i përgatitur dhe i dërguar në shtëpi. Renditja javore në dispozicion. Email për më shumë informacion.
 • Lojë me birila frutta - Marrja dhe dorëzimi përmes Frutta Bowls App, DoorDash dhe GrubHub. Thirrni 609-212-2188.
 • Pijetore Halo/Halo Fete - Marrja (porositja në dyqan); Do ditë nga 11 deri në 8 të darkës 609-921-1710.
 • Hoagie Haven - Vetëm kapje. Ditët e javës, 8:30 deri në “vonë”. (E shtunë dhe e diel 9 në mëngjes) Përditësime këtu.
 • Jammin 'Crepes - Kapja, marrja në shiritin e duarve, dorëzimi përmes Door Dash; E Martë-E Dielë, nga 9 e mëngjesit deri në ora 4 pasdite Thirrni 609-924-5387. Updates këtu.
 • Pizza Jules - Pica e disponueshme për marrje dhe shpërndarje përmes GrubHub dhe seamless; çdo ditë, nga 11 e mëngjesit deri në 8 të darkës (e dielë, nga 11 e mëngjesit deri në 8 të darkës) 609-759-0082. Updates këtu.
 • Kilwins - Kapja dhe marrja nga kthesat; çdo ditë, 11 nga ora 7 pasdite 609-285-5885.
 • Kristine-së - Marrja në kthesë. 609 924 3339
 • Lil Thai Pin - Marrja ose dorëzimi përmes DoorDash ose GrubHub; çdo ditë, nga 11:30 deri në 9:30 pasdite (deri më 10 e Premte dhe e Shtune. 609-279-9000
 • LIRIPIES - Renditja në këmbë, porositja e telefonit dhe porosia në internet (1 ditë më parë) është në dispozicion. Të martat-të dielat, 8 e mëngjesit deri në 3 pasdite Tabelat në natyrë janë gjithashtu të disponueshme. 609-423-2100
 • Kuzhina dhe Tregu i Lucy - Marrja e rrumbullakët e ditës tjetër. (609) 924 3623-
 • Falafeli i Mamunit - Marrja në dorëzim ose dorëzimi përmes DoorDash, GrubHub, Postmateve, Pa probleme, UberEats; çdo ditë, nga 11 e mëngjesit deri në 8 të darkës 609-454-5936
 • erë e ftohtë veriu - Ushqimi në natyrë, marrja në kthesë. 609-688-8808
 • Shtëpia e Takimeve -E Martë-E Dielë, 11:30 nga 7:30 pasdite 609-436-7891 Përditësime këtu.
 • Mezzaluna - Marrja në mes e porosive në internet. (609) 688-8515
 • Qumësht dhe Cookies - Porositni sipas aplikacionit për marrjen / dorëzimin e njëjtë të ditës (a la carte në dispozicion), porosisni në internet për marrjen / dorëzimin e ditës tjetër në 3-4 pasdite (urdhra vetëm nga dhjetëra); Të hënën dhe të mërkurën, mesditë në 8 të mbrëmjes, të enjten dhe të premten, mesditë deri në 10 pasdite, e shtunë, 10a.m. në 10 pasdite, e Dielë, nga 10 e mëngjesit deri në 8 të darkës 603-266-5437. Përditësimet këtu.
 • Sushi Nassau - Marrja në dorëzim dhe dorëzimi përmes GrubHub dhe DoorDash. 609-497-3275
 • Pica e Nino-s - Marrja dhe dorëzimi; çdo ditë, nga 11 e mëngjesit deri në 9 të mëngjesit 609-921-7422. Updates këtu.
 • Pica nomade - Renditja në internet; marrje në kthesën; Përditësime çdo ditë, mesditë deri në 8:XNUMX këtu.
 • ullinj - Marrja në dorëzim, dorëzimi, ditët e javës, nga 9 e mëngjesit deri në 7:30; E shtunë, nga 9 e mëngjesit në 4:30 pasdite 609-921-1569
 • Shtëpia e Pancake e PJ - Kapja, dorëzimi në kthesën; ditët e javës, nga 10 e mëngjesit deri në 7 pasdite; E Shtuna dhe e Diela, nga 9 e mëngjesit deri në 7 të darkës; 609-924-1353. Updates këtu.
 • Den pica - Marrja, dorëzimi, porositje online; E hënë-e shtunë, nga 11 e mëngjesit deri në 9 të mëngjesit 609-683-8900. Updates këtu.
 • Lojë me birila Playa - Marrja, dorëzimi përmes Caviar, DoorDash, GrubHub, Postmates, UberEats; urdhër në internet; çdo ditë, nga 10 e mëngjesit deri në 8 të mëngjesit 609-252-9100. Updates këtu.
 • Princeton Pi - Grumbullimi, shpërndarja përmes Grub; porosisni online ose me telefon; çdo ditë, nga 11 e mëngjesit deri në 7 të mbrëmjes 609-924-5515. Updates këtu.
 • Supë Princeton dhe Sanduiç - Marrja dhe dorëzimi; porosisni online përmes DoorDash; Nga 10 deri në 7 pasdite çdo ditë. 609-497-0008. Updates këtu.
 • Stop Ramen - Marrja dhe dorëzimi përmes DoorDash, GrubHub dhe UberEats; çdo ditë, mesditë deri në 8 pasdite 609-287-2979. Updates këtu.
 • Rrënjët Oqeani Kryeministri - Vetëm marrje; E Mërkurë-E Diel, mesditë deri në 7 pasdite 908-273-0027. Updates këtu.
 • Roads kafe Sakrid - Marrja e dritares së porosive në internet; çdo ditë, nga 8 e mëngjesit deri në 3:30 pasdite 609-516-2444. Updates këtu.
 • Thuaj Cafe Cafe - Veshja në natyrë. Marrja dhe dorëzimi përmes DoorDash, GrubHub, UberEats, Snackpass, EZcater; E hënë-e enjte, nga 11 e mëngjesit deri në 8 të darkës; E Premte-E Shtunë, nga 11 e mëngjesit deri në 9:11; Të Dielën, nga 7 e mëngjesit deri në XNUMX të darkës 609-924-2454. Përditësim këtu.
 • Parku Shanghai - Vetëm kapje. Dorëzimi përmes DoorDash. 609-924-8001
 • Kafshime të vogla nga Greqia Lokale - Do ditë, nga 10 e mëngjesit deri në 8 pasdite për marrjen në dorëzim dhe dorëzimin përmes DoorDash dhe Grubhub. Menyja hyrëse nga restoranti motër Greke Lokale.
 • Kafe e vogël botërore - Kafenet Nassau dhe Witherspoon hapen të hënën-të shtunë, nga 7 e mëngjesit deri në 5:8; E Dielë, nga 5 e mëngjesit deri në ora XNUMX pasdite Nassau: kafe ose grill në internet në marrje.smallworldcoffee.com dhe ejani në kohën tuaj të marrjes. Witherspoon: ecni për kafe dhe pasta. (Maksimumi 4 klientë në linjë, një person nga secili grup dhe pagesa e kartave vetëm për momentin.) Faleminderit që keni veshur maskën tuaj dhe respektoni udhëzimet për distancimin shoqëror. 609-924-4377 ext. 3
 • Terra Momo Box to Table - 85 dollarë për kuti, prix fixe, ndryshime, stili familjar. Marrja në kthesë.
 • Thomas Sweet - Urdhrat e akullores dhe çokollatës të pranuara 3-6 pasdite nga Email ose telefon. Marrja në sipërfaqe e rrugës në vendin 183 Nassau.
 • Noodles tigër - Marrja dhe dorëzimi i ushqimit kinez.
 • Trattoria Procaccini - Marrja në kurriz, e martë-e diel, nga 11:30 deri në 8:XNUMX, 609-683-9700
 • Fshati Meksikan i Tortuga - Përgatitje
 • Grilë Witherspoon - Marrja në sipërfaqe, në darkë në Hinds Plaza. Drekë dhe darkë. 609-924-6011

Shitësit me pakicë

Nëse jeni një shitës me pakicë, shërbimet e të cilit kanë ndryshuar si rezultat i urdhrave ekzekutiv të guvernatorit, ju lutemi paraqisni një të re Cila është forma e hapur.

Të gjithë shitësit me pakicë janë duke punuar nën orë të reduktuara dhe i nënshtrohen urdhrit ekzekutiv të guvernatorit. Vizitoni faqen e internetit të shitësit për detaje dhe për të porositur.

Hapësirat fizike janë të hapura me distanca sociale të imponuara

 • Salona Casa Aziz — Të gjithë anëtarët e ekipit dhe të ftuarit kryejnë një kontroll të temperaturës dhe ekzaminimin e shëndetit pas hyrjes, dhe salloni tani po përdor një klasë të re spitalore, EPA testoi dezinfektuesin për të përgatitur sallonin për secilin mysafir. 609-279-1744
 • Kafshë shtëpiake Concord - Marrja në mes e porosive në internet ose telefonike. 609-683-1520
 • Pastrues artizanale - Marrja dhe dorëzimi.
 • CVS Pharmacy - Ruani orë të rregullta. Orari i farmacisë: ditët e javës, nga 8 e mëngjesit deri në 8 të darkës; E Shtuna, nga 10 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite; E Dielë, nga 9 e mëngjesit deri në 5:XNUMX 609-683-1337.
 • Rregulli i qenve dhe maceve - Marrja në sipërfaqe, porositja në internet, nga 10 e mëngjesit deri në 6 pasdite çdo ditë.
 • Qendra Wellness 4 Elemente EDitët, nga 10 e mëngjesit deri në 8 të darkës; E Shtuna, nga 8 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite; E Dielë, nga 10 e mëngjesit deri në ora 4 pasdite 609-285-3115
 • Dizajn jeshil - Sanitizator organik me duar të vogla (dorëzim në krah), sende për bebe të disponueshme në internet ose përmes porosive telefonike 609-651-4643.
 • Grit + Polonisht - E Martë-E Premte, ora 10 e mëngjesit 7; E shtunë, nga 9 e mëngjesit - 5:30 pasditeSanitacioni ka qenë një vlerë thelbësore që nga fillimi - rritur në masë të madhe që nga rihapja në fund të qershorit. I gjithë personeli / klientët veshin maska; pengesat pleksiglase midis stafit / klientëve; 6 këmbë midis stacioneve të shërbimit; sipërfaqe dhe zbatohet shpesh të sanitizuara. I gjithë personeli i sapofertifikuar në dezinfektimin / sterilizimin. Ofrimi i manikyrave, pedikyrëve, shërbimeve të depilimit. Vetëm takimet para një dite. 609-924-1549.
 • Hamilton xhevahire - E hënë-e shtunë, ora 10 e mëngjesit të mëngjesit në mbrëmje, ora 6 e mëngjesit dhe e diellit në mesditë të Diellit - ora 5 pasdite Klientët në pritje të mirëseardhjes, emërime të inkurajuara. Blerjet në internet, marrja në shirita, emërimet virtuale dhe ofrimi lokal gjithashtu i disponueshëm për ata që zgjedhin të bëjnë blerje nga shtëpia. vizitë www.hamiltonjewelers.com/connect për të planifikuar një konsultë virtuale. Telefononi 609-683-4200.
 • Dyqani i Zyrës Hinkson - nga 11 e mëngjesit deri në 4 të mëngjesit të ditëve të javës. Marrja në rrugë e sipër e porosive telefonike. 609-924-0112.
 • Hedy Shepard shpk - Pazar në dyqan me klientë të kufizuar; 10 e mëngjesit deri në 5:30 e hënë-e shtunë. Marrja në sipërfaqe dhe emërimet private ende në dispozicion. 609-921-0582
 • Ciklet e Jay-së - Hapni çdo ditë. Kontrolloni faqen e internetit. 609-924-7233
 • Cikli i Kopp - Hapni të martën dhe të enjten-të dielën për të gjithë. (E Mërkurë vetëm për punëtorët thelbësorë.) A. Kërkohet maskë e nevojshme dhe distanca sociale në sallë ekspozite me një sasi të kufizuar njerëzish në sallë ekspozite. Për të caktuar një takim për riparime ose blerje, ju lutemi telefononi 609-924- 1052 ose email.
 • Lindt çokollata - Marrja në sipërfaqe e porosive të telefonit, 609- 279-1889.
 • Tabela Miya & Home - E Mërkurë-E Shtunë, 1-4. Ostilolaps për marrje në shiritin dhe shitje të bluzave dhe çanta Mbështetëse Lokale për derën për momentin. 609-212-0282.
 • Dyqan Verë Princeton Corkscrew - kaçurrele-marrja M-Sa., nga 10 e mëngjesit deri në 8 të darkës; Su, mesditë deri në 7 pasdite Porositni me telefon, postë elektronike, në internet dhe me aplikacione. Dorëzimi lokal, dërgohet në shkallë vendi. Duke ofruar 10% zbritje 12 shishe dhe 15% zbritje në 36 shishe ose më shumë.
 • Dizajn me lule Princeton - Porositë online dhe telefonike për aranzhime me lule, buqeta, orkide dhe bimë shtëpiake. Vetëm dorëzim lokal.
 • Printer Princeton - Ditët e hapura të ditëve të javës 8:30 deri në 5:30 pasdite Pickup dhe shpërndarje lokale.
 • verë publike | birrë | alkoolike - Urdhër nga Email ose telefononi. Marrja në dorëzim, dorëzimi.
 • Santé Farmaci Integruese - Pazar brenda dyqaneve të artikujve pa rekord ose marrje anësore; farmaci e hapur; ditët e javës, nga 10 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite; E Shtuna, nga 10 e mëngjesit deri në ora 4 pasdite 609-921-8822.
 • Bleni Botë - E hapur me takim për individë ose njerëz që jetojnë në të njëjtën shtëpi. Ju lutemi shkruani tekstin 609-865-4966
 • Fshat Argjend - E hënë-e shtunë, 11-6; Të Dielën, mesditë deri në ora 5 pasditeNe po operojmë për blerje në dyqane me klientë të kufizuar në një kohë (4-6) për të ruajtur distancën sociale. Të gjithë klientët duhet të respektojnë rregullat e postuara gjatë hyrjes. 609-924-5990
 • Walgreen's Pharmacy - Dyqani dhe orët e farmacisë: M-Sa, nga 9 e mëngjesit deri në 9 të darkës; E Dielë, nga 9 e mëngjesit deri në 8 të darkës (dyqan), nga 9 e mëngjesit deri në ora 6 pasdite (farmaci).
 • Willard Brothers Shkruesit e drurit - Marrja në shiritin e hënë-E shtunë; kontakte në lidhje me dërgesat.

Vetëm blerje virtuale

 • Bella Bella - Emërimet personale, stiluese vizuale, shpërndarje / transportim falas.
 • Mantel dhe kamë - Uebfaqe e re për porositë në internet të librave të misterit të kuruar.
 • Ngjyra Me Mine - Komplete për të shkuar në dispozicion.
 • Galeria e Stacionit Cranbury - Certifikatat e dhuratave të disponueshme për urdhërat e ardhshëm të inkuadrimit me porosi, blerjet e artit të shkëlqyeshëm dhe Ngjarjet e ardhshme të Partisë Paint. Lini një mesazh në (609) 921-0434 ose Email për shërbimin e postës.
 • Ink me porosi - Emërimet virtuale.
 • Hamilton xhevahire - Renditja në internet dhe konsultimet personale të planifikuara me telefon, 609-683-4200 ose përmes email.
 • Boutique Highbar - Pazar virtual, nga 11 e mëngjesit deri në 3 pasdite çdo ditë.
 • Hiltons Princeton - Blerja me telekonferencë, porositë në internet, shpërndarja në shtëpi dhe marrja në kthesë. 609-921-8160.
 • jaZams - Thirrni 609-924-8697 për blerje të personalizuara; E Mërkurë, 10:30 mëngjes, koha e tregimit me Jeff në Instagram Live @story_time_with_jeff. 20% zbritje të porosive në internet me kodin SHTGPI.
 • J.McLaughlin - Dorëzim dhe dërgesë falas lokale, aplikime virtuale për styling. Menaxher në dyqan 12: 30-4: 30 pasdite ditët e javës
 • Librat e Labirintëve - Porositja online, shpërndarja falas në shtëpi në Princeton, transporti falas në New Jersey; porositë e telefonit 609-497-1600, Tu-Sa 11 e mëngjesit -4 pasdite
 • Dyqan Verë Princeton Corkscrew - Rregullimi online, i ngathëtmarrje elektronike, shpërndarje lokale.
 • Teatri i Kopshtit Princeton - Ofrimi i tërheqjeve kryesore virtuale, anëtarësive, dhe kartave të dhuratave në internet.
 • Dyqani i Muzeut në Universitetin Princeton - Mallra në magazinë në magazinë ose të disponueshme nga shitësit tanë. Sigurohuni çfarë dëshironi? Ne do të ofrojmë shërbimin tonë personal për blerje. Thjesht telefononi (609) 258-7674 ose me email Museumstore@princeton.edu.
 • Manastiri i Rojos - Kafe e mbyllur por fasulet, çaji, mjalti dhe pajisjet mund të porositen në internet dhe të merren të martën dhe të premten, mesditë deri në 3 pasdite.
 • Boutique Rouge - Stilimi personal emërimet përmes FaceTime, ofrimi lokal.
 • Bleni Botë - Pazar online me shpërndarje falas në qarqet Mercer dhe Hunterdon. 609-865-4966
 • Toobydoo - Blerje në internet, kartela dhuratash, zbritje TIGER30
 • Masazhi Den Qetesie - Dyqani i mbyllur; kartat e dhuratave online në dispozicion.

Ofruesit e shërbimeve

Tregtarët e Sheshit Palmer