Mënyrat për të ndihmuar

Koleksione për familjet e pasigurta të ushqimit në Princeton

Donacionet për ushqim dhe furnizime janë të nevojshme në Princeton për të ndihmuar banorët e cenueshëm gjatë krizës COVID-19 mund të hiqen nga Krah në krah, 61 Rruga Nassau Ju lutem Email ose telefononi 609-396-9355 para se të vizitoni

Artikuj të sugjeruar për të dhuruar: Mallra të konservuar (supa, fasule, vegla, salcë, fruta, ton peshk, mish, spam, etj.), Lëng, miell misri (maseca), makarona, oriz, qumësht të qëndrueshëm rafti, gjalpë kikiriku dhe alternativa, letër higjienike, sanitizues dore, pastrues për flakët, pastë dhëmbësh dhe furça dhëmbësh, pastrues lavanderi, sapun për dore dhe gjellë, shampo, produkte higjene femërore, pelena / pampers, të rritur dhe bebe, pelena për foshnje, lagëse për dezinfektim, furnizime për pastrim, Advil, Tylenol, termometra dhe doreza .

Ndani ushqimet e mia po pranon dhurime ushqimesh dhe parash për familjet e pasigurta ushqimore në Princeton. Për më shumë informacion, telefononi në 609-337-2415 ose na dërgoni me email në info@sharemymeals.org.

Shikoni një listë të organizatave që ofrojnë ndihmë ushqimore.

Dhuroni para

Fondi i Rezistencës së Biznesit Lokal

Fondi po ofron mbështetje financiare për bizneset e princetonit. Dhurimi juaj do të ndihmojë komunitetin tonë të biznesit të vogël të mbijetojë në këto periudha të vështira dhe të ndërtojë aftësi për të ardhmen. Universiteti Princeton do të përputhet me dollar për dollarin e parë të 100,000 dollarëve të donacioneve të marra. Të gjitha donacionet janë të zbritshme nga taksat. Fondacioni Rajonal i Dhomës së Tregtisë Princeton është partneri ynë 501 (c) 3. Në bashkëpunim me Korporatën e Zhvillimit Ekonomik të Qarkut Union. Dhuroni këtu

JU LUTEM SHENIM: Fondi CERF është shpenzuar pak dhe nuk po pranon më aplikime.

Fondacioni i Komunitetit të Zonës Princeton

Fondacioni është duke bashkëpunuar me drejtuesit e tjerë të komunitetit për të krijuar Fondi i Ndihmës dhe Rimëkëmbjes COVID-19.

Rrjeti i Ndihmës së Ndërsjellë Princeton

Ky grup blen dhe furnizon sende ushqimore për familjet dhe individët në nevojë, ndihmojnë me negociatat e qirasë / shërbimeve, ofrojnë ndihmë emergjente në para dhe sigurojnë shërbime të përkthimit. Ne pranojmë dhurime monetare dhe jo-monetare si ushqim i papërpunueshëm i papërpunueshëm, pajisje mbrojtëse si maska ​​dhe doreza, libra, lodra, mobilje dhe më shumë. Ju lutemi kontaktoni (609) -664-0971 ose email TigerPackMutualAid@gmail.com.

Dora në dorë - Rrjeti i Punëdhënësve Vendorë

Mësoni se çfarë mund të bëni mbështesni dado, shtëpi dhe pastrues të shtëpive që punojnë për ju gjatë krizës së koronavirusit.

Nismat e Strehimit të Princeton

Programet e parandalimit të dëbimit dhe pagesës së qirasë emergjente. Më shumë informacion këtu

Dhuroni pajisje

Universiteti Princeton Lidhu për Nismën COVID-19

Projekti studentor mbledh pajisje dhe ngarkues inteligjentë për të ndihmuar në mbajtjen e pacientëve të izoluar COVID-19 të lidhur me ata që i duan. Më shumë informacione.

Kërkesë për maska ​​N95 dhe fustane mjekësore.

Përgjigjet e para të Princeton kanë nevojë për maska ​​N95 dhe fustane mjekësore të padepërtueshme nga lëngu. Kontaktoni Shefin Nicholas Sutter.

Dhuroni gjak

Kryqi i Kuq thirrje për dhurime gjaku

Universiteti Princeton po pret disqet e gjakut të Kryqit të Kuq në këtë muaj dhe tjetër. Programi dhe informacioni i takimit këtu.

Kryqi i Kuq Amerikan po përballet me mungesë të rëndë të gjakut pasi shpërthimi i koronavirusit kërcënon disponueshmërinë e furnizimit me gjak të kombit. Individëve të shëndetshëm u kërkohet të ndihmojnë në rivendosjen e rafteve për pacientët që kanë nevojë për operacion, viktimat e aksidenteve në makinë dhe urgjencave të tjera, ose pacientët që vuajnë nga kanceri. Ju lutemi bëni një takim.

Vullnetar

Ndani ushqimet e mia

-Bazë Princeton jofitimprurëse shoferët e ka nevojë për të ofruar ushqim të përgatitur nga restorantet për donacion për familjet e ushqimit të pasigurt në Princeton. Informacioni vullnetar dhe forma e aplikimit këtu.

Gjykata caktoi avokatë specialë

Gjatë pandemisë COVID-19, fëmijët kanë një rrezik në rritje dhe shpesh kanë nevojë për mbështetje. Pas trainimit, vullnetarët CASA caktohen nga një gjykatës për të mbrojtur fëmijët që janë larguar nga shtëpia e tyre për shkak të abuzimit ose neglizhencës. Seancat e informacionit dhe trajnimi tani janë në dispozicion praktikisht. Kontaktoni Jill Duffy, jduffy@casamercer.org

Kishin nevojë për oficerët kryesorë të infermierisë, oficerët kryesorë mjekësorë

Departamenti i Shëndetit në New Jersey ka një nevojë të menjëhershme për njerëzit me përvojë si Zyrtar Kryeinfermier ose Zyrtar Kryesor i Mjekësisë për të ndihmuar në udhëheqjen e stacioneve tona mjekësore në terren. Ne gjithashtu kemi nevojë për mjekë dhe terapistë të frymëmarrjes. Më shumë informacione.

New Jersey duke kërkuar Vullnetarë të Teknologjisë

Këshilli i Arteve i Princeton po sponsorizon një iniciativë për anëtarët e komunitetit për të dhënë një dorë duke rritur furnizimin lokal të maskave të rrobave. Ju mund të bëni vullnetarë për të prerë pëlhurën, dhe / ose për të qepur. Maska të përfunduara do të jenë në dispozicion për marrjen e atyre që kanë nevojë për to. Më shumë informacion

Iniciativa e miqve të lagjeve Princeton

Sign up për t'u bashkuar me këtë grup, i cili inkurajon banorët të marrin një qytetar të moshuar ose një fqinj tjetër tjetër të cenueshëm nën krahun e tyre dhe të kontrollojnë ata për t'u siguruar që janë të sigurt në rast të ndonjë emergjence lokale. Më shumë rreth Iniciativa e miqve të fqinjësisë

Projekti Mercer Mask

New Jersey jofitimprurës përgatitjen e maska për përdorimin e tyre dhe, s dhe, sipas kërkesës, nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

Mjekët / mjekët në pension nga vendet e tjera kishin nevojë

Guvernatori lëshoi ​​një urdhër ekzekutiv duke lejuar mjekët që janë në pension ose nga vendet e tjera të bashkohen në betejën kundër COVID-19. Urdhri u siguron atyre imunitet për përgjegjësi civile për përpjekjet e besimit të mirë për të siguruar kujdesin COVID-19. Individët mund të regjistrohen këtu. Të pa mbuluar sipas porosisë, por edhe studentë të nevojshëm në vitin e fundit të studimeve mjekësore.

Ushqimi Në Rrota Mercer

Ushqimi në Rrota të Mercer County po kërkon vullnetarë të zëvendësuar në raste urgjente. Grupi po vazhdon të ofrojë ushqim gjatë ditëve të javës, ndërsa po kalon vullnetarë për zëvendësim urgjence në 10 të mëngjesit në Sallën e Dining të Daly në Kampusin Rider në Lawrence, deri në njoftimin e mëtejshëm. Ato kanë procedura për dorëzimin për të mbajtur politika sociale distancuese. Kontaktoni vaktet me rrota me ndonjë pyetje: 609-695-3483 or info@mealsonwheelsmercer.org.