Vetëm për fëmijë

Burime të kuruara nga Stafi i Shërbimeve Rinore në Bibliotekën Publike Princeton


Falas me një Kartelë Bibliotekare

Brainfuzion - LIVE një stërvitje akademike një, një, një qendër provë praktike dhe burime në internet për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet e të mësuarit dhe karrierës. Përfshinë burime për GED, përgatitjen e testit të qytetarisë amerikane, rinisjen e shkrimit, ndihmë me Microsoft Office, Excel, Powerpoint, dhe më shumë.

Libri botëror - Enciklopedia Online e artikujve, lidhjeve të zgjedhura në internet, animacioneve dhe hartave interaktive, lojrave, aktiviteteve, shkencës, dhe më shumë.

Bug Creative - Gjeni mijëra klasa të artit dhe artizanatit fitues të klasave të mësuara nga ekspertë dhe artistë të njohur të projektimit.

Kanopia për fëmijë - Transmetojnë video dhe filma.

Ebooks Dhe Audiobooks

mango - Sistemi online i mësimit të gjuhës që mëson aftësi reale të bisedës për komunikim praktik. Përmes mësimeve argëtuese dhe tërheqëse ndërvepruese, Mango bën të mësuarit e një gjuhe të re të shpejtë, të lehtë dhe tepër efektive.

i pirë - Programi i gjuhës në internet për fëmijë nga fillestarët deri tek nxënësit e hershëm të gjuhës së ndërmjetme. Mësoni të flisni Spanjisht, Latinisht-Amerikan Spanjisht, Frengjisht, Gjermanisht, Italisht, Kinezisht (Pinyin), Koreane (RR) dhe Anglisht.

Biblioteka Tumblebook - TumbleBookLibrary është një bazë e të dhënave e kuruar e-librave elektronikë të fëmijëve, e disponueshme me pajtim në Shkollat ​​Fillore dhe Bibliotekat Publike në të gjithë botën.

M M SHUM TAT DHABNAT NGA TEMA

Lista e zgjedhjeve të stafit të Shërbimeve Rinore

Burimet dhe aktivitetet e të nxënit virtual për të vegjlit dhe parashkollorët

Burimet dhe aktivitetet virtuale për të mësuar për fëmijët

Burimet dhe aktivitetet e të nxënit virtual për adoleshentët

Zgjedhjet e Klubeve Dixhitale të Librave për Fëmijët dhe Familjet

Zgjedhje për Klubet Dixhitale të Klubeve për adoleshentë

Edicione të shkëlqyera audiobooks: Kids & Family Edition

Audiobooks Madhe: Edition Teen

Filmat miqësore për familjen

Podcast për fëmijë

Podcast për adoleshencë

Librat dhe Leximi

Eksperimenti Spanjoll - Tregimet për fëmijë lexoni me zë të lartë në spanjisht

Biblioteka Ndërkombëtare Dixhitale e Fëmijëve - Qasje në librat e fëmijëve në një larmi gjuhësh

Tregime të dëgjueshme - Audible ka bërë një përzgjedhje të librave të saj për fëmijë dhe adoleshentë në dispozicion për dëgjim falas dhe të menjëhershëm (burim shumëgjuhësh).

Koha e tregimit nga hapësira

Hogwarts nga shtëpia

Koha e tregimit Online

Koha e tregimit në spanjisht Verydo ditë në 11:30 në Instagram me #cuentoscongracia

Dave Pilkey në shtëpi. Autori / Illustrator i “Captain Underpants” organizon klasa vizatimesh virtuale, lexime dhe më shumë.

Shah

Chesskid.com - gjithashtu në dispozicion si një app.

Shahu Dinosaur

Lichess.orgdhe shah.com - Për fëmijët e moshuar, adoleshentë dhe të rritur:

Trainer Magnus, Mbretëria Magnus e Shahit - Aplikacionet që kërkojnë blerje

Gjeni më shumë rekomandime të aplikacionit këtu

mjedis

Udhëzues Audubatchwatch për Zogjtë - Identifikoni zogjtë në oborrin dhe lagjen tuaj të pasme. Gjeni më shumë aktivitete këtu. Gjetja e pendëve? Përdorni Atlas me pendë për të zbuluar se kush e hodhi.

Zbuloni botën natyrore - Webinars ditore dhe aktivitete interaktive (Muzeu i Historisë Natyrore Smithsonian)

Mënyrat për të festuar ditën e Tokës

Aktivitetet e Ditës së Tokës

Fondacioni Kombëtar i Shkencës

National Geographic For Kids - Burimet Parësore

Vizitoni Parqet Kombëtare të SHBA

Eksploroni botën tuaj - Muzeu Amerikan i Historisë Natyrore.

Shtigje për shëtitje dhe Biking të Qarkut Mercer

Hiking në Sourlands

Turne virtuale të Parqet Shtetërore të NJ

Krijimi i përmbajtjes

Përfshirë krijimin e filmave dhe prodhimin e videos

18 Vegla Teknike për krijimin e përmbajtjes, kodimin, VR, audio dhe video

Sfida e Filmit në Fundjavë

Mundësitë e mësimit - Shikoni një film të shkurtër për fëmijë dhe përfundoni një aktivitet

Këshilla kryesore për Edutopia për fillestarët dhe burimet e filmit

Dhjetë këshilla për kineastët fillestarë

Si të krijoni një histori

Duke thënë tregimin tuaj përmes video

Bërja e mjeteve dhe burimet e videove

Ndryshoni në iMovie

Shtoni muzikë, efekte tingujsh dhe zëri zanor në iMovie

Fotografi për adoleshentë

Nikon po ofron kurset e saj të fotografisë falas gjatë muajit Prill.

Canon Mësoni

Aktivitetet e matematikës, shkencës dhe krijuesit

21 projekte STEAM

Sfidat e thjeshta MAKER

NASA STEM në Shtëpi për Kopsht-Klasa 4

NASA STEM në shtëpi për klasat 5-8

ShkencaBuddies (te gjitha moshat)

Vegla mësimore - Hulumton viruset.

Explorer i Shkencave

ARSIMI I ARSIMIT Zbulimi

Udhëzime për Matematikë në Shtëpi

Origami

Matematika Me Minecraft

Greg Tang Matematikë

backpacksc علوم.com

Burimet e kodimit

Vajzat Kush Kodi - Aktivitetet edukative CS të disponueshme për tu shkarkuar falas, për këdo që dëshiron t'i qasen atyre

Khan Academy

Tynker - Disa përmbajtje falas, burime të tjera kërkojnë një pajtim.

Ndërtesë

Livescience.com

Instituti Smithsonian

Mass.edu

ABCmouse

Mami Poppins

Media e përbashkët - Lojërat më të mira Inxhinierike, Aplikacionet dhe Uebfaqet për Fëmijë

Pjekja dhe Gatimi

Fëmijët e kuzhinës së provave të Amerikës: Misteri recetë Podcast

Fëmijët e kuzhinës së provave të Amerikës: Klasa e kuzhinës

Gatim PBS me receta për fëmijë

Delish Kids

Shkollat ​​e Kuzhinës.org

Epike.com

SimpleHomeShkollë

Peanutblossom.com

Për Prindërit

Media e përbashkët - Rekomandime për argëtim dhe teknologji për familjet.

Popsugar - Mësoni në shtëpi: 57 Burime Falas në internet

Fëmijët duhet ta shohin këtë - Video arsimore për fëmijë kureshtarë të të gjitha moshave, një burim falas për prindërit dhe mësuesit. Shkencë, art, natyrë, kafshë dhe më shumë.

Për prindërit en Español

Biblioteka e Shkencave Shëndetësore të Universitetit të Porto Rikos - Ayuda a tu hijo a manejar el estrés durante el koronavirus

Biblioteka e Shkencave Shëndetësore të Universitetit të Porto Rikos - Una historia del coronavirus

UNICEF - Un mensaje para los nInos de parte de UNICEF

UNICEF -- 6 maneras en que los padres pueden ayudar a sus hijos durante la situacion del coronavirus. Informacioni i informacionit për compartir con tus hijos acerca del coronavirus / Farë të ndani në lidhje me koronavirusin me fëmijën tuajs

Instituti i Teknologjisë dhe Arsimit të Lartë Monterrey - Consejos y materiales para Explicar a niños el coronavirus y COVID-19

Ballafaqimi me stresin

Ushtrimi i frymëmarrjes për fëmijët

Aftësi relaksimi për adoleshencë

Mendjemadhësi për adoleshencë - Meditime të drejtuara ndërmjet 3-30 minutash për adoleshentë:

Video Yoga

Fëmijë kozmikë

Yoga 5-minutëshe për fëmijët

Yoga Me Adriene Për Fëmijë

Rreth Covid-19

Si të flasim me fëmijët tuaj Rreth Coronavirus

NPR - Vetëm Për Fëmijë: Një Komik Eksplorimi i Koronavirusit të Ri

Coronavirus PSA: Si të luftojmë me burrin e ri të keq në qytet nga Jason Reynolds

ABDO libra falas në lidhje me shëndetin, etj. - E-libra falas deri më 31 maj.

Informacioni i Departamentit të Fëmijëve dhe Familjeve të Covid-19

Farë është distancimi social? Video të zgjuara për mendjet kurioze

Times Virtual Story

Në shtëpi me Emily Arrow

Koha e tregimit nga hapësira!

Koha e tregimit HarperKids Lexoni Zhurmë

Histori e ndritshme

Lista e ngjarjeve për kohën e tregimit virtual të LivBits:

Storyline Online

KidLitTV Lexo me zë të lartë

Klasa virtuale të Fitnesit Lolly dhe Yoyo

Koha e tregimit! nga Kids Penguin (11 të mëngjesit çdo ditë)

Koha lokale e tregimeve

@story_time_with_jeff_ - Koha e tregimit të JaZams me Jeff shkon virtuale; E Mërkurë, 10:30 në Instagram

Librat e Labirintëve -— Profesori i Universitetit Princeton Ruha Benjamin lexon histori nga e gjithë bota për K-5; çdo ditë, duke filluar këtë javë

Vizatim

Glucksman - Kreativiteti në shtëpi Aktiviteti i përditshëms

# klubi i karantinës - Illustrator Carson Ellis do të postojë njoftime të përditshme për vizatime "për fëmijë dhe të rritur ashtu" në faqen e saj në Instagram @carsonellis

Vizatoni çdo ditë me JJK - Në 2 pasdite çdo ditë, Jarrett J. Krosoczka do të bëjë një mësim vizatimi live dhe arkivin e seancave

@ Vizatoni Çfarë - Bëni cicërimë idetë e vizatimit të fëmijës tuaj; ilustruesit do ta vizatojnë atë

Dreka Doodles me Mo Willems - Një video e re e postuar 1 pasdite ditët e javës.

GLUCKSMAN - Aktivitete ditore të artit në shtëpi

Matematika & Shkencat

Faqja kryesore Safari Facebook Jetoni me Kopshtin Zoologjik Cincinnati - Seancat do të ofrohen ditët e javës duke filluar nga ora 3 pasdite Eachdo seancë do të nxjerrë në pah një kafshë dhe do të sigurojë një aktivitet.

#justlikeRubeGoldberg Sfidë

Skype Një shkencëtar

Matematika Me Minecraft

Matematikë e ftohtë AthMath dhe Lojëra për fëmijë

Shkencë Misteri - Projekt i thjeshtë shkencor për mësimin në shtëpi

Code.org - Ora e Kodit

Fun Brain - Klasa e Para-8 (Leximi, Matematika, Videot, Lojërat)

GregTangMath

Të gjitha Subjektet

Skolastik: Mësoni në shtëpi - Burime dhe aktivitete arsimore falas

Koha për fëmijë - Burime arsimore, veprimtari dhe libra falas.

Mësoni BBC - Të gjitha lëndët të ndara sipas klasës. Klipe dhe aktivitete të shkëlqyera të shkurtra

Arsimi për zbulimin - Udhëtime në terren virtuale

dygjuhësh

Qendra e të mësuarit Encantos - Mësimi anglisht / spanjisht i drejtuar parashkollorit / fillimit fillor. Shtimi i përmbajtjes çdo ditë

¡Descubra! Takoni ekspertin e shkencës - Aktivitete STEM nga Smithsonian Lab / Smithsonian Latino Center

adoleshencë

Qëndro në shtëpi Fest

Labs Smithsonian Learning

Penguin Teen Ne Jemi Podcast YA - Episodet e reja çdo ditë

Broadway interpreton dhe muzikore që mund të shikosh në skenë nga shtëpia

Proto të shkrimit të New York Times Daily

Muzetë që ofrojnë turne virtuale

Poet.org

Klubi i Skicave ACP - Sfida 30 ditore e Këshillit të Arteve të Princeton #acpsketchclub

Alchemie - Udhëzime interaktive të studimit Kimi

Burimet shtesë

Khan Academy - Modelet falas të ditës shkollore për klasën e 12-të të PreK

20 burime mësimore në internet

37 Mjete Online Për Mësuesit

Kompanitë që ofrojnë pajtime falas

Përmbledhja e burimeve të bibliotekave SLJ / Teen Librarian, për mësuesit, bibliotekarët dhe prindërit

SLJ / Burimet e Mësimit të Raftit të Librit të Klasë për K-8 Mësimin Online

18 Vegla Teknike për krijimin e përmbajtjes, kodimin, VR, audio dhe video