Rruga për rihapjen

Këshilla e 30 Qershorit nga Departamenti i Shëndetit Princeton

Përditësimi i 19 qershorit nga Biblioteka Publike Princeton

Besimtarët e bibliotekës miratuan dy kapitujt e parë të Rihapja nga Libri, plani shumëfazor i bibliotekës për rifillimin e sigurt të shërbimeve. Kapitulli 1, i cili përfshin kthimin e materialeve të huazuara para mbylljes së 13 Marsit në ndërtesën e Bibliotekës Sands, do të fillojë më 24 qershor. Detajet do të postohen në Rihapja nga Libri faqja në internet dhe do të ndahet në një email të veçantë më 23 qershor. Kapitulli 2 krijon një procedurë me të cilën do të huazojmë në mënyrë të sigurt artikujt nga koleksioni ynë me marrje, marrje pa kontakt dhe do të lëshohen pasi detajet janë në dispozicion.

16 qershor Azhurnim nga Princeton Departamenti i Policisë.

Komuna e Princeton ka zbatuar një plan të ri trafiku në rrugën Witherspoon për të akomoduar ngrënie në natyrë.
Trafiku do të lejohet të fiket Rruga Nassau dhe të shkojë drejt veriut në Rrugën Witherspoon, por i gjithë trafiku kufitar në jug (duke shkuar drejt Rrugës Nassau) duhet të fiket në Rrugën Pranvera ose Rrugën Hulfish.
Ekziston një korsi "marrëse nga kthesa" përgjatë anës së majtë të zonës me një drejtim.
Ju lutemi përdorni kujdes nëse vozitni në zonën e njëanshme dhe tregohuni vigjilent për kalimin e këmbësorëve.

8 qershor Azhurnim nga Departamenti i Shëndetit në Princeton

Shumë njerëz mbështeten në përzierjen e produkteve të zakonshme të pastrimit shtëpiak për të dezinfektuar shtëpitë e tyre në një mënyrë të zbatueshme dhe me kosto efektive. tani që hapësirat dhe vendet publike po shohin më shumë aktivitete, bizneset po bëjnë të njëjtën gjë në zyrat e tyre dhe hapësirat me pakicë. Dezinfektimi i hapësirave të punës publike dhe personale do të bëhet më i rëndësishëm pasi ndodhin më shumë ndërveprime në to.Bulushka është një nga dezinfektuesit më të përdorur dhe të keqpërdorur në dispozicion të njerëzve. Karakteristikat e dezinfektimit të Bleach e bëjnë atë një pastrues ideal, është e rrezikshme të përzieni zbardhues me produkte të tjerë pastrimi për shkak të reaksioneve kimike që mund të rezultojnë. Disa nga këto reagime madje mund të jenë fatale. Mos harroni, opsioni juaj më i sigurt është të lexoni dhe vini vëmendjen e paralajmërimeve të sigurisë dhe udhëzimet për të GJITHA produktet e pastrimit që keni ndërmend të përdorni. Ne kemi identifikuar disa nga gabimet më të zakonshme të përzierjes në foto. Për një listë dhe informacion më të plotë direkt nga CDC, klikoni këtë lidhje.

Përditësimi i 5 qershorit

Maj 27 Update

Lista e plotë e faqeve të provimit të vendit

 • Farmacitë CVS - Pranueshmëria bazuar në rekomandimet e CDC. Duhet të ketë takim dhe të jetë banor i New Jersey. Të gjitha janë teste të përshkuara nga vetja, dhe nuk kërkojnë recetë. Të gjitha të hapura që nga 29 maj. Testimi përmes Quest. Regjistrohu këtu.
  • 881 Highway State 206, Princeton
  • 200 Itinerari 33, Hamilton
  • 1200-1248 Ave Greenwood, Trenton
  • 2281 Itinerari 33, Robbinsville
 • Kisha e Shën Anthony of Padova - Ecni vetëm. Vetëm banorët e Qarkut Mercer. Mjeku duhet të rekomandojë faksin në 609-630-4031. Orët e së Premtes telefononi vetëm 609-337-4081 (Anglisht) ose 609-436-5038 (Spanjisht). Testimi nga BioReference. 156 Ave Maxwell, Qendër e qytetit.
 • Ndërtesa e Administratës së Bashkimit Mercer - Duhet të jetë simptomatike; vetëm me emërim. Banorët e Mercer Co në moshën 18 vjeç dhe vetëm më të vjetër. Mjeku duhet të bëjë recetë faksi për të dërguar me shkrime faksi në Qendrën e Thirrjeve të Qarkut Mercer në 609-630-4031. Ditët e javës, 8 deri në mesditë. Testimi nga BioReference. 640 South Broad St., Trenton
 • Farmaci për Ndihmën e Riteve - Dailydo ditë me emërim. Të gjitha testet janë testi i vetë-shtytjes. Testimi do të përfundojë në makinën e pacientit, të mbyllur nga pacienti, dhe pastaj do t'i dorëzohet farmacistëve Rid Aid përmes sirtarit. Testimi nga BioReference. 2370 Rruga 33, Robbinsville.

10 maj azhurnime nga Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve