Testim

Përditësimi i 26 Tetorit

TESTIMI PABR SWAB PCR N IN SHTOMPI JO referime, 0 $ nga xhepi, rezultatet e ditës tjetër

Shëndetësia e Përkohshme ka nisur një shërbim të ri për caktimin e testimit në shtëpi me një të shpejtë ditën tjetër kthimi për rezultatet e testit. Ata përdorin laboratorë të certifikuar nga qeveria për të gjitha testet dhe garantojnë rezultatet e testit tuaj, duke e bërë atë një mundësi tërheqëse për raste të tilla si dritarja e rreptë e testimit të detyrueshëm 72 orësh për udhëtimet ndërkombëtare.

E përkohshme pranon Medicare, Medicaid dhe të gjitha sigurimet tregtare dhe private. Ata pa sigurim do të duhet të blejnë shërbimin për 179 dollarë, i cili mbulon mbledhjen dhe përpunimin e testit dhe shërbimet e përshtatshme në shtëpi nga klinicistët e çertifikuar të Përkohshme. Programoni një provë në shtëpi këtu.

Përditësimi i 7 Tetorit

 • Testimi i Shpejtë i Kujdesit të Pikave tani i disponueshëm në vendet e Walgereen, përfshirë 1700 N Olden Ave. në Ewing. Detajet këtu.
 • Kujdesi Urgjent i Central Jersey shton vendin e testimit në Browns Mills. Informacion për të gjitha vendet këtu.

28 Gusht Azhurnimi

LISTA PJESALE E SITEVE TESTIMORE T PERSRGJITHSHME QENDRA

Faqet FEMA (teste falas) Regjistrohu në DoINeedACovid19test.com Ju duhet të regjistroheni në këtë sit për të marrë një kupon për të sjellë në farmacinë e shënuar më poshtë, ku do t'ju duhet kuponi dhe ID.

 • Santé Farmaci Integruese në Rrugën Nassau ka site testimi COVID-19 me makinë-lart dhe ecje. Stafi i dyqanit do t'ju drejtojë se si ta administroni testin. Telefononi 609-921-8822.
 • Harry's Pharmacy, 1776 N. Olden Ave., Ewing, NJ Thirrje 609-251-4500
 • Farmaci Ultra Care, 3191 Rruga 27, Franklin Park (732) 798 6076-

Kur të mbërrini në vendin e testimit, ju lutemi ndiqni udhëzimet për sinjalizimin dhe ju janë dhënë nga personeli në vend. Kur ju merrni një takim, është shumë e rëndësishme që ju shtyp dhe sillni kuponin tuaj të provës me vete në ditën që provoni.

SITE TESTIMI T J PRGJITHSHME QENDRORE QENDRORE

Farmacitë CVS - Pranueshmëria bazuar në rekomandimet e CDC. Duhet të ketë takim dhe të jetë banor i New Jersey. Të gjitha janë teste të përshkuara nga vetja, dhe nuk kërkojnë recetë. Të gjitha të hapura që nga 29 maj. Testimi përmes Quest. Regjistrohu këtu.

 • 881 Highway State 206,Princeton
 • 200 Itinerari 33, Hamilton
 • 1200-1248 Ave Greenwood, Trenton
 • 2370 Itinerari 33,Robbinsville
 • 2281 Itinerari 33, Robbinsville

InFocus Urgent Care - Vetëm pacientët aktualë. Duhet të ketë një recetë

 • MedExpress - 1680 N. Olden Ave., Ewing, 609-896-0485
 • Kujdesi i parë urgjent i pacientit- 641 Rt. 130, Hamilton. çdo ditë, nga 8 e mëngjesit deri në ora 10 pasdite. Testimi i antitrupave vetëm. 609-568-9383
 • Kujdesi Urgjent Qendror i Jerseys. Regjistrohu në Qendra e Kujdesit Urgjent për uebfaqen COVID-19 / MyInstadoc. 732-455-8444
 • Kujdesi Urgjent Qendror i Jerseys - Kapërdimje Ave. Veronica 84, Kapërdimje 732-210-9609
 • Kujdesi urgjent për pediatrikë Kryeministri - North Brunswick, 2421 Route US 1, North Brunswick. 732-297-6767
 • Pacienti i parë - Hamilton; 641 Itinerari 130, Hamilton. 609-568-9383
 • Ndihmë Rite - Kapërdimje - Drive Thru - Rruga 773 Hamilton, 732-545-2299
 • Spitali Universitar i Shën Pjetrit, New Brunswick. 254 Easton Ave., New Brunswick. 732-745-8600, ekst. 8983. Kërkohet emërimi, Kërkohet Urdhri i Mjekut, Kërkohet kontrolli. Thirrni për takim.
 • Kujdesi urgjent i përqendrimit, 2542 Brunswick Pike, Lawrence; 609-493-5440
 • Farmaci Spotswood, Rruga 14 e Snowhill, 732-955-6060

Klinika të Shëndetit të KUALIFIKUAR FEDERALLY

 • Henry J. Austin, Rruga 321 N. Warren, Trenton NJ 609-278-5900
 • Rutgers RWJ Eric B. Qendra e Shëndetit Shandler, 277 George St., New Brunswick, NJ 732-235-6700
 • Qendra Shëndetësore Zufall, Somerville. 71 Rruga e Katërt, 908-526-2335.Kërkohet emërimi, Kërkohet ekzaminimi. Thirrni për takim.

Përditësimi i 17 korrikut

Lista e plotë e faqeve të provimit të vendit

 • Farmacitë CVS - Pranueshmëria bazuar në rekomandimet e CDC. Duhet të ketë takim dhe të jetë banor i New Jersey. Të gjitha janë teste të përshkuara nga vetja, dhe nuk kërkojnë recetë. Të gjitha të hapura që nga 29 maj. Testimi përmes Quest. Regjistrohu këtu.
  • 881 Highway State 206, Princeton
  • 200 Itinerari 33, Hamilton
  • 1200-1248 Ave Greenwood, Trenton
  • 2370 Itinerari 33, Robbinsville
  • 2281 Itinerari 33, Robbinsville
 • InFocus Urgent Care - Vetëm pacientët aktualë. Duhet të ketë një recetë
 • Kujdesi urgjent i MedExpress - 811 NJ-33, Hamiton. 8 deri në 8 të mëngjesit çdo ditë. Vetëm raste simptomatike; duhet të para-ekranizohet. Testimi i makinës. Thirrni 609-568-9383
 • Kujdesi i parë urgjent i pacientit - 641 Rt. 130, Hamilton. çdo ditë, nga 8 e mëngjesit deri në ora 10 pasdite. Testimi i antitrupave vetëm. 609-568-9383
 • Robbinsville Fieldhouse - 153 Manor Way, Robbinsvile. Testimi: M, W, dhe F nga 9 e mëngjesit deri në 5:99; XNUMX dollarë për pasiguri dhe që paguhen vetëm me kartë krediti. Kushdo i siguruar duhet të sigurojë gjithashtu një kartë krediti, por do të ngarkohet vetëm pasi të aplikohet sigurimi. Jo të gjitha planet e sigurimeve të pranuara. Bashkëpunim ndërmjet Robbinsville Twp dhe Central Jersey Urgent Care. Regjistrohu në Qendra e Kujdesit Urdhër Urgjent COVID-19 webiste / MyInstadoc. 732-455-8444

Përditësimi i 10 qershorit

Santé Farmaci Integruese ka site provë COVID-19 të përzënë dhe të ecur në a. Regjistrohu në DoINeedACovid19test.com Ju duhet të regjistroheni në këtë sit për të marrë një kupon për të sjellë në farmaci, ku do t'ju duhet kuponi dhe ID. Stafi i dyqanit do t'ju drejtojë se si ta administroni testin. Telefononi 609-921-8822.

Maj 27 Update

Lista e plotë e faqeve të provimit të vendit

 • Farmacitë CVS - Pranueshmëria bazuar në rekomandimet e CDC. Duhet të ketë takim dhe të jetë banor i New Jersey. Të gjitha janë teste të përshkuara nga vetja, dhe nuk kërkojnë recetë. Të gjitha të hapura që nga 29 maj. Testimi përmes Quest. Regjistrohu këtu.
  • 881 Highway State 206, Princeton
  • 200 Itinerari 33, Hamilton
  • 1200-1248 Ave Greenwood, Trenton
  • 2281 Itinerari 33, Robbinsville
 • Kisha e Shën Anthony of Padova - Ecni vetëm. Vetëm banorët e Qarkut Mercer. Mjeku duhet të rekomandojë faksin në 609-630-4031. Orët e së Premtes telefononi vetëm 609-337-4081 (Anglisht) ose 609-436-5038 (Spanjisht). Testimi nga BioReference. 156 Ave Maxwell, Qendër e qytetit.
 • Ndërtesa e Administratës së Bashkimit Mercer - Duhet të jetë simptomatike; vetëm me emërim. Banorët e Mercer Co në moshën 18 vjeç dhe vetëm më të vjetër. Mjeku duhet të bëjë recetë faksi për të dërguar me shkrime faksi në Qendrën e Thirrjeve të Qarkut Mercer në 609-630-4031. Ditët e javës, 8 deri në mesditë. Testimi nga BioReference. 640 South Broad St., Trenton
 • Farmaci për Ndihmën e Riteve - Dailydo ditë me emërim. Të gjitha testet janë testi i vetë-shtytjes. Testimi do të përfundojë në makinën e pacientit, të mbyllur nga pacienti, dhe pastaj do t'i dorëzohet farmacistëve Rid Aid përmes sirtarit. Testimi nga BioReference. 2370 Rruga 33, Robbinsville.

Maj 20 Update

Mercer County zgjeron testimin për të përfshirë banorët pa simptoma me recetën e mjekut. Detaje këtu.

Maj 4 Update

Mercer County hap një sit shtesë testimi në Hightstown. Duhet të ketë miratimin e mjekut. detalet këtu.

Prill 7 Update

Informacioni i azhurnuar në Vende testimi në New Jersey.

Shërbimet e telemjekësisë në lidhje me COVID-19 janë në dispozicion nga RWJ Barnabas Shëndeti Kujdesi urgjent dhe Shackensack Shëndetësia Meridian.

31 Mars, 2 pasdite Përditësim nga Komuna e Princeton

Para se të shqyrtoni opsionet e testimit, ju lutemi plotësoni vetëvlerësimin në kovid19.nj.gov

Vendet lokale të testimit

Shendeti i Kapitalit (Hopewell, NJ) ka ngritur rimorkiot jashtë spitalit për të vlerësuar dhe identifikuar ata që janë të infektuar me koronavirus.
Banorët duhet të kontaktojnë së pari ofruesin e tyre mjekësor për t'u siguruar që ato plotësojnë kriteret për testimin (shfaqja e simptomave të tilla si kollë, ethe ose gulçim). Rimorkiot funksionojnë çdo ditë 9 - 9 pasdite. Banorët duhet të telefonojnë përpara para se të vizitojnë, 609-303-4000

Qarku Mercer: Vetëm emërimi, testimi i përzier. Quaker Bridge Mall, persona simptomatikë të moshës 18 vjeç ose më të vjetër me recetë nga mjeku i kujdesit parësor. 8 të mëngjesit në 4 pasdite gjatë ditëve të javës. Për të planifikuar, ofruesit e kujdesit shëndetësor duhet të faksojnë recetat e testimit të pacientit të tyre 609-630-4031. Pyetjet e përgjithshme mund të drejtohen nga 9 e mëngjesit deri në ora 4 pas dite 609-799-2011

Sitet e Testimit Publik të Shtetit në New Jersey

Ka vendndodhje të provave publike në të gjithë shtetin të sponsorizuara nga FEMA, një Agjenci Federale e Menaxhimit të Emergjencave. Testimi është i hapur vetëm për banorët e New Jersey. Ju duhet të sillni një ID të lëshuar nga shteti për të treguar provën e qëndrimit të shtetit (ID e lëshuar nga qeveria). Nëse një punonjës i kujdesit shëndetësor ose i pari që përgjigjet, sillni ID të përshtatshme. Prindër / Kujdestar i një individi më pak se 18 vjeç duhet të jetë i pranishëm.

Testimi do të ketë personelin nga Departamenti i Shëndetit i NJ, policia e Shtetit në New Jersey dhe Garda Kombëtare e New Jersey.

Testimi është falas dhe do të mbulohet nga qeveria federale ose kompania e sigurimeve personale. Nëse keni sigurim shëndetësor, ju lutemi sillni kartën tuaj të kujdesit shëndetësor / sigurim mjekësor, megjithëse kjo nuk është një kërkesë për t'u testuar. Mos merrni ilaçe për uljen e etheve përpara testimit (të tilla si Tylenol ose Advil) për të paktën 6 orë para mbërritjes. Regjistrimi paraprak nuk kërkohet.

Këto janë faqet e testimit të bazuara në komunitet FEMA vetëm për individë simptomatikë:

Kolegji i Komunitetit të Qarkut Bergen, 400 Rruga Paramus në Paramus (Bergen County) do të mbajë testimin publik COVID-19 vetëm për individë simptomatikë. Kjo do të thotë që kushdo që dëshiron të testohet duhet të plotësojë kritere specifike të testimit: ethe të paktën 99.60F dhe simptoma të frymëmarrjes ose gulçim. Ata që NUK i plotësojnë kriteret do të largohen. Nëse keni një recetë për provë, ju lutemi sillni me vete. Testimi është nga ora 8 e mëngjesit - 4 pasdite dhe do të bëhet 7 ditë në javë. Asnjë datë ndalese nuk është vendosur.

PNC Art Center, 116 Garden State Parkway në Holmdel (Monmouth County) do të mbajë testimin publik COVID-19 vetëm për individë simptomatikë. Kjo do të thotë që kushdo që dëshiron të testohet duhet të plotësojë kritere specifike të testimit: ethe të paktën 99.60F dhe simptoma të frymëmarrjes ose gulçim. Ata që NUK i plotësojnë kriteret do të largohen. Nëse keni një recetë për provë, ju lutemi sillni me vete. Testimi fillon të Hënën, 23 Mars 2020 nga ora 8 e mëngjesit të mëngjesit 4 do të jetë 7 ditë në javë. Asnjë datë ndalese nuk është vendosur. 4 Prill, 2020 në sitin e testimit të Qendrës së Arteve PNC do të jetë e hapur për Punëtorët Simptomatikë të Kujdesit Shëndetësor dhe të Përgjigjurit e Parë (policia, zjarri dhe EMS) vetëm me kredencialet e duhura.

Një vendndodhje me bazë komunitare në Jersey është duke u diskutuar.

28 Mars, 5 pasdite,Përditësimi nga Mercer County

Mercer County do të hapë një sit provues vetëm për takime për COVID-19 të martën, 31 Mars, në Quaker Bridge Mall në Lawrence.

Qendra e testimit është me takim vetëm për County Mercer simptomatik banorët e moshës 18 vjeç ose më të vjetër që kanë një recetë nga ofruesi i tyre i kujdesit parësor shëndetësor (PCP). Nëse jeni simptomatik për COVID-19 dhe doni të testoheni, kontaktoni PCP-në tuaj.

Qendra e testimit, e cila fillimisht do të jetë e hapur ditët e javës nga 8 e mëngjesit deri në 4 pasdite, është një përpjekje bashkëpunuese midis Qarkut të Mercerit, Spitalit Universitar Robert Wood Johnson Hamilton, Capital Health System, St. Francis Medical Center në Trenton dhe Ekipit Shëndetësor Trenton . Më shumë informacion

28 Mars, 3 pasdite, Informacion nga kryetari Liz Lempert

Testimi për COVID-19 vazhdon të jetë në furnizim të shkurtër dhe i kufizuar rëndë. Kjo është një situatë zhgënjyese dhe e tmerrshme, por për fat të keq realiteti për një afat të afërt. Numri i kufizuar i testeve në dispozicion po rezervohet për punonjësit e mjekësisë, të intervistuarit e parë dhe ata që shfaqin simptoma të rënda të tilla si vështirësia në frymëmarrje. Për pjesën tjetër, nëse ndjehemi të sëmurë, duhet të planifikojmë të izolohemi dhe të shërohemi në shtëpi. Mund të ketë shpresë në horizont si FDA e ka aprovuar teknologjitë e reja të testimit me kthim më të shpejtë të rezultateve, por për momentin secili prej nesh duhet të veprojë sikur të ishim të infektuar me koronavirus dhe të ndërmarrim masa paraprake universale për të siguruar që nuk i kalojmë ato të tjerëve. Kjo përfshin:
 • Qëndrimi në shtëpi me përjashtime të kufizuara
 • Shmangia e të gjitha udhëtimeve jo-thelbësore, ngjarjeve publike, tubimeve të komunitetit dhe vendeve të mbyllura.
 • Mbajtja të paktën gjashtë këmbë mes vetes dhe një personi tjetër në të gjitha vendet publike
 • Shmangia e kontaktit të ngushtë, përfshirë shtrëngimet e duarve dhe përqafimet
 • Shmangia e takimeve dhe tubimeve brenda personave
Nëse jeni të sëmurë, telefononi përpara përpara se të vizitoni një ofrues të kujdesit shëndetësor, në mënyrë që të mos përhapni më tej virusin. Ofruesi juaj mjekësor do t'ju ndihmojë të përcaktoni nëse jeni kandidat për testim.

Vendet lokale të testimit të COVID-19

Capital Health ka ngritur rimorkiot jashtë spitalit për të vlerësuar dhe identifikuar ata që janë të infektuar me koronavirus.
Banorët duhet të kontaktojnë së pari ofruesin e tyre mjekësor për t'u siguruar që ato plotësojnë kriteret për testimin (shfaqja e simptomave të tilla si kollë, ethe ose gulçim). Rimorkiot funksionojnë nga 9 e mëngjesit deri në ora 9 pas dite. Banorët duhet të telefonojnë përpara vizitës, 609-303-4000.

Sitet e Testimit Publik në New Jersey

Ka vende të testimit publik në të gjithë shtetin që sponsorizohen nga FEMA, një Agjenci Federale e Menaxhimit të Emergjencave. Testimi është i hapur vetëm për banorët e New Jersey. Ju duhet të sjellni identifikim për të treguar provën e vendbanimit të NJ (letërnjoftimi i lëshuar nga qeveria). Nëse një punonjës i kujdesit shëndetësor ose i pari që përgjigjet, sillni ID të përshtatshme. Prindër / Kujdestar i një individi më pak se 18 vjeç duhet të jetë i pranishëm. Testimi do të ketë personelin nga Departamenti i Shëndetit në New Jersey, policia e Shtetit në New Jersey dhe Garda Kombëtare e New Jersey.
Testimi është falas dhe do të mbulohet nga qeveria federale ose kompania e sigurimeve personale. Nëse keni sigurim shëndetësor, ju lutemi sillni kartën tuaj të kujdesit shëndetësor / sigurim mjekësor, megjithëse kjo nuk është një kërkesë për t'u testuar. Mos merrni ilaçe për uljen e etheve përpara testimit (të tilla si Tylenol ose Advil) për të paktën 6 orë para mbërritjes. Regjistrimi paraprak nuk kërkohet.
Këto janë faqet e testimit të bazuara në komunitet FEMA vetëm për individë simptomatikë:
1. Kolegji i Komunitetit Bergen County, 400 Paramus Road, Paramus (Bergen County) do të mbajë testimin publik COVID-19 vetëm për individë simptomatikë. Kjo do të thotë që kushdo që dëshiron të testohet duhet të plotësojë kritere specifike të testimit: ethe të paktën 99.60F dhe simptoma të frymëmarrjes ose gulçim. Ata që NUK i plotësojnë kriteret do të largohen. Nëse keni një recetë për provë, ju lutemi sillni me vete. Testimi është nga ora 8 e mëngjesit - 4 pasdite dhe do të bëhet 7 ditë në javë. Asnjë datë ndalese nuk është vendosur.
2. PNC Art Center, 116 Garden State Parkway në Holmdel (Monmouth County) do të mbajë testimin publik COVID-19 vetëm për individë simptomatikë. Kjo do të thotë që kushdo që dëshiron të testohet duhet të plotësojë kritere specifike të testimit: ethe të paktën 99.60F dhe simptoma të frymëmarrjes ose gulçim. Ata që NUK i plotësojnë kriteret do të largohen. Nëse keni një recetë për provë, ju lutemi sillni me vete. Testimi do të bëhet 7 ditë në javë. Asnjë datë ndalese nuk është vendosur.
3. Një vend me bazë komunitare në Jersey është duke u diskutuar.
Për më shumë informacion në lidhje me testimin me bazë në komunitet në NJ, ju lutemi referojuni njoftimit për shtyp të Guvernatorit:

Orari i ri

• 28 Mars, Të dy Kolegjet e Bergen Co dhe Sitet e Testimit të Qendrave të Arteve të PNC do të jenë të hapura për Punëtorët Simptomatikë të Kujdesit Shëndetësor dhe Përgjigjet e Parë (policia, zjarri dhe EMS) vetëm me kredencialet e duhura. Përfundoni vetëvlerësimin në www.covid19.nj.gov.
• 4 Prill, 2020 në sitin e testimit të Qendrës së Arteve PNC do të jetë e hapur për Punëtorët Simptomatikë të Kujdesit Shëndetësor dhe Përgjigjet e Parë (policia, zjarri dhe EMS) vetëm me kredencialet e duhura. Përfundoni vetëvlerësimin në www.covid19.nj.gov.