Të moshuarit

Qendra e Lartë e Burimeve Princeton

  • online grupet mbështetëse
  • I sigurt për të moshuarit - Programi lidh të moshuarit me dorëzimi i ushqimit pa kontakte.
  • Virtual Miqtë e shtëpisë program - Kontrolli i stafit të PSRC me të moshuarit Princeton me telefon ose webcam.
  • Iniciativa e Fqinjëve të Buxhetit - Vullnetarët janë të gatshëm të ndihmojnë të moshuarit në Princeton. Më shumë informacion këtu. Për t'u çiftuar me një shok të Lagjes i cili do t'ju ofrojë ndihmë, ju lutemi regjistrohuni këtu.
  • Bisedë Virtuale në Fushë - Zmadho takimet ditëve të javës në 2 pasdite Drop-in për të biseduar me miqtë e rinj përmes kompjuterit, smartphone ose fiks. Regjistrohuni këtu.

 Familja Hebreje dhe Shërbimi i Fëmijëve të Qarkut të Greater Mercer

Telefon "orë në rënie", M, W, F, 609-987-8100, ext 0; formimin e grupeve mbështetëse virtuale, 609-987-8100, ekst. 117 ose Email; këshillim individual, duke pranuar medicaid, medicare, individë të pasiguruar dhe shumicën e sigurimeve private (bashkë-pagesat e hequra gjatë krizës), 609-987-8100, ext 102. Oraret e Rënies, Grupi i Mbështetjes dhe Shërbimet Individuale të disponueshme në Spanjisht me këshilltarë dygjuhësh.

Mjekët / mjekët në pension nga vendet e tjera kishin nevojë

Guvernatori lëshoi ​​një urdhër ekzekutiv duke lejuar mjekët që janë në pension ose nga vendet e tjera të bashkohen në betejën kundër COVID-19. Urdhri u siguron atyre imunitet për përgjegjësi civile për përpjekjet e besimit të mirë për të siguruar kujdesin COVID-19. Individët mund të regjistrohen këtu. Të pa mbuluar me urdhër, por gjithashtu të nevojshëm janë studentët në vitin e fundit të studimeve mjekësore.

Projektoni shumë projekte maskash

Këshilli i Arteve i Princeton po sponsorizon një iniciativë për anëtarët e komunitetit për të dhënë një dorë duke rritur furnizimin lokal të maskave të rrobave. Ju mund të bëni vullnetarë për të prerë pëlhurën, dhe / ose për të qepur. Maska të përfunduara do të jenë në dispozicion për marrjen e atyre që kanë nevojë për to. Më shumë informacion