Për klientët

Ndërsa shumë prej nesh po qëndrojnë në shtëpi për të rrafshuar kurbën, shumë nga bizneset tona lokale janë ose të mbyllura ose me orë të reduktuara. Para se të porosisni nga një shitës me pakicë i caktuar i madh online, ju lutemi mendoni për dyqanet tuaja lokale. Merrni parasysh mbështetjen e bizneseve tona lokale me porosi në internet, përmes faqeve të tyre të internetit dhe përmes telefonit. Një mënyrë tjetër e shkëlqyeshme për të treguar mbështetjen tuaj është të blini një çertifikatë dhuratë, një kartë dhuratë ose përvojë personale në blerje. Shumë biznes në Çfarë është Lista e Hapur janë duke ofruar dorëzim falas dhe marrje anash rrugës. Mos harroni, ne jemi të gjithë në këtë së bashku.

Për bizneset

Kjo formë është që bizneset lokale të postojnë në faqen e internetit se si komuniteti mund t'i mbështesë ato.