Burimet ushqimore

Për pyetje në lidhje me burimet ushqimore, telefononi Shërbimet Njerëzore të Princeton në 609-688-2055
  • Krah në krah - gjatë ditëve të javës; dorëzimi në shtëpi vetëm i qeseve të përgatitura të ushqimit. Telefononi (609) 921-2135
  • Familja hebraike dhe Shërbimet e Fëmijëve - gjatë ditëve të javës; përgatitur çanta ushqimore për marrje në rrugën 707 Aleksandër, Nr 102 vetëm me takim. Telefononi 609-987-8100, ekst. 237.
  • Ushqimi në Rrota të Mercer County - Përditë; dorëzimi i ushqimit në shtëpi për individët që janë në shtëpi dhe të paaftë për të blerë ose përgatitur ushqime për veten e tyre. (Nuk përfshin personat që janë në shtëpi për shkak të infeksionit COVID-19.) Thirrni 609-695-3493.
  • Projekti i Ushqyerjes së Qarkut Mercer për të rriturit - gjatë ditëve të javës; u shërben të rriturve 60 vjeç e sipër, bashkëshortëve të tyre dhe fëmijëve me aftësi të kufizuara të rritur që jetojnë me ta. Marrje ditore e mëngjesit dhe drekës. Thirrni 609-989-6650.
  • Pantry Ushqimore Mobile Princeton - Themeluar një organizatë themelore që u shërben familjeve dhe individëve më të prekshëm në Princeton. Për të marrë ndihmë, dërgoni me email në pmfpantry@gmail.com.
  • Ndihma e ndërsjellë e Princeton - Ofron ndihmë për familjet dhe individët në blerjen dhe shpërndarjen e sendeve ushqimore, furnizimeve mjekësore dhe furnizimeve mbrojtëse si maska ​​dhe doreza. Ju lutemi telefononi ose shkruani me tekst 609-664-0971 ose me email TigerPackMutualAid@gmail.com.
  • Programi i Shkollave Publike Princeton falas - marteve; u shërben studentëve të Shkollës Publike Princeton që kanë të drejtë për program falas vjeshtë / të reduktuar. Merrni një javë nga mëngjesi dhe dreka me vlerë pesë ditore për studentët. Aplikoni për programin e vaktit të lirë / të reduktuar këtu. Për ndihmë në plotësimin e aplikacionit, postoni me email princetonchildrensfund@gmail.com.
  • Dërgoni Paketimin e Urisë Princeton (SHUPP) - enjteve; siguron mëngjes shtesë dhe drekë dreke gjatë fundjavës për studentët në Shkollat ​​Publike Princeton dhe darka të përgatitura për familjet e pjesëmarrësve 7 ditë në javë. Ushqimi shpërndahet me programin e shkollave publike Princeton falas / shpërndarje të Programit të vakteve. (609) 285-3233
  • Ndani ushqimet e mia - Përditë; duke ofruar 300 vakte çdo ditë nga dy restorante partnere në familje me minimumi tre persona, ndërsa furnizimet e fundit. Telefononi 609-337-2415 ose postoni me email në email@sharemymeals.org
Dëshironi të dhuroni ushqim për njerëzit e pasigurt në ushqim në Princeton? Kliko këtu.