Të moshuarit

Qendra e Lartë e Burimeve Princeton

  • online grupet mbështetëse
  • I sigurt për të moshuarit - Programi lidh të moshuarit me dorëzimi i ushqimit pa kontakte.
  • Virtual Miqtë e shtëpisë program - Kontrolli i stafit të PSRC me të moshuarit Princeton me telefon ose webcam.
  • Iniciativa e miqve të fqinjësisë - Vullnetarët janë të gatshëm të ndihmojnë qytetarët e moshuar të Princeton. Më shumë informacion këtu. Për t'u çiftuar me një shok të Lagjes i cili do t'ju ofrojë ndihmë, ju lutemi regjistrohuni këtu.
  • Chat Virtual Fireside - Takime për zmadhim ditët e javës në 2 pasdite Drop-in për të biseduar me miq të rinj përmes kompjuterit, smartphone ose fiks. Regjistrohu këtu.

Familja Hebraike dhe Shërbimi i Fëmijëve të Qarkut Mercer më të Madh

Telefon "orë në rënie", M, W, F, 609-987-8100, ext 0; formimin e grupeve mbështetëse virtuale, 609-987-8100, ekst. 117 ose Email; këshillimi individual, pranimi i mjekëve, mjekëve, individëve të pasiguruar dhe shumica e sigurimeve private (bashkëpagimet e hequra gjatë krizës), 609-987-8100, ext 102. Orari i Drop-In, Grupi i Mbështetjes dhe Shërbimet individuale të disponueshme në Spanjisht me këshilltarët dygjuhëshe.

Mjekët / mjekët në pension nga vendet e tjera kishin nevojë

Guvernatori lëshoi ​​një urdhër ekzekutiv duke lejuar mjekët që janë në pension ose nga vendet e tjera të bashkohen në betejën kundër COVID-19. Urdhri u siguron atyre imunitet për përgjegjësi civile për përpjekjet e besimit të mirë për të siguruar kujdesin COVID-19. Individët mund të regjistrohen këtu. Të pa mbuluar sipas porosisë, por edhe studentë të nevojshëm në vitin e fundit të studimeve mjekësore.

Projektoni shumë projekte maskash

Këshilli i Arteve i Princeton po sponsorizon një iniciativë për anëtarët e komunitetit për të dhënë një dorë duke rritur furnizimin lokal të maskave të rrobave. Ju mund të bëni vullnetarë për të prerë pëlhurën, dhe / ose për të qepur. Maska të përfunduara do të jenë në dispozicion për marrjen e atyre që kanë nevojë për to. Më shumë informacion