Informacioni i azhurnuar i testimit

Paketat falas të provës COVID-19 janë në dispozicion për banorët e Qarkut Mercer të moshës 14 vjeç e lart. Regjistrim online nevojitet. Email HomeTesting@mercercounty.org me pyetje.
Banorët e Princeton-it që dëshirojnë një test COVID për një fëmijë nën moshën 14 vjeç këshillohen të bëjnë një kontroll me pediatrin e tyre.
Përveç kësaj, Santé Farmaci Integruese në 200 Nassau Street ofron testimin falas COVID-19 nga 10 e mëngjesit deri në 2 pasdite nga e hëna deri të enjten. Kliko këtu për tu regjistruar. Ndihma është në dispozicion në anglisht dhe spanjisht duke telefonuar (609) 921 8820-.