Vaksina Pfizer e disponueshme për moshat 16 dhe 17 vjeç

Departamenti i Shëndetit i Princeton është bashkuar me Hamilton Township, West Windsor Township dhe Olden Farmaci për të siguruar një klinikë vaksinash Pfizer për 16 dhe 17 vjeç vendas. Pranueshmëria përfshin: Ata që jetojnë, shkojnë në shkollë ose punojnë në Princeton Nuk kanë marrë ende një vaksinë COVID-19 (dhe aktualisht nuk kanë një takim) Në gjendje të marrin pjesë në […]

Lexo më shumë: Vaksina Pfizer e disponueshme për moshat 16 dhe 17 vjeç

Azhurnimi i vaksinimit 1 mars; thirrje për vullnetarë

Guvernatori Murphy njoftoi sot se New Jersey do të marrë rreth 70,000 doza të vaksinës së sapo aprovuar COVID-19 më vonë këtë javë. Shteti gjithashtu ka zgjeruar udhëzimet për atë se kush është i përshtatshëm për të marrë vaksinën Duke filluar nga 15 Mars, grupet e mëposhtme do të kenë të drejtë për vaksinën COVID-19: Edukatorët, përfshirë stafin ndihmës, në Pre-K-12 […]

Lexo më shumë: Azhurnimi i vaksinimit 1 mars; thirrje për vullnetarë

Azhurnimi i vaksinimit nga Departamenti i Shëndetësisë

Aktualisht nuk ka takime për doza fillestare në dispozicion përmes Departamentit të Shëndetësisë në Princeton. Ju lutemi mos telefononi ose dërgoni me email duke pyetur për takimet. Nëse jeni caktuar për dozën tuaj të dytë në Departamentin e Shëndetësisë Princeton, përsëri do ta merrni atë dozë të dytë në datën e planifikuar të takimit. Furnizimi me vaksinë është ende i kufizuar. Princeton është […]

Lexo më shumë: Azhurnimi i vaksinimit nga Departamenti i Shëndetësisë

Qarku njofton ndryshimet në shpërndarjen e vaksinave

Divizioni i Shëndetit i Qarkut Mercer njoftoi në fillim të kësaj jave se ka bërë disa ndryshime në shpërndarjen e vaksinave bazuar në direktivën e Departamentit të Shëndetësisë NJ. Ju lutemi klikoni këtu për azhurnimin e vaksinave të 10 shkurtit. ** Ju lutemi vini re: Nëse keni caktuar një dozë të dytë në Departamentin e Shëndetësisë në Princeton, do ta merrni atë dozë […]

Lexo më shumë: Qarku njofton ndryshimet në shpërndarjen e vaksinave

Azhurnimi i vaksinimit më 8 shkurt

Shteti ka informuar komunat e Qarkut Mercer se gjatë mungesës aktuale të vaksinave, ai nuk do të furnizojë më vaksina në klinikat komunale. Si rezultat, klinikat e mbajtura nga Departamenti i Shëndetësisë Princeton dhe departamentet e tjera shëndetësore komunale në Qarkun Mercer do të vendosen në një pritje të përkohshme efektive në 13 shkurt. Pasi të rritet furnizimi, komuna […]

Lexo më shumë: Azhurnimi i vaksinimit më 8 shkurt

Vaksinimet fillojnë në Qarkun Mercer

Vaksinimet fillojnë në Qarkun Mercer Ka pasur shumë në lajme në lidhje me procesin e vaksinimit për t'u mbrojtur nga sëmundja COVID-19 dhe përpjekjet lokale për të kryer vaksinën. Përhapja, në shkallë kombëtare, ka hasur në disa zinxhirë të furnizimit dhe çështje të tjera logjistike, por në nivel lokal, në shkallën tonë më të vogël, gjërat po përparojnë mirë. […]

Lexo më shumë: Vaksinimet fillojnë në Qarkun Mercer