Qarku njofton ndryshimet në shpërndarjen e vaksinave

Divizioni i Shëndetit i Qarkut Mercer njoftoi në fillim të kësaj jave se ka bërë disa ndryshime në shpërndarjen e vaksinave bazuar në direktivën e Departamentit të Shëndetësisë NJ. Ju lutem Kliko këtu për Azhurnimin e Vaksinave të 10 Shkurtit.
** Ju lutemi vini re: Nëse keni caktuar një dozë të dytë në Departamentin e Shëndetësisë në Princeton, do ta merrni atë dozë në datën e planifikuar. **
Regjistrimi për vaksinim - Bashkohuni në listën e pritjes duke përdorur Sistemi i Caktimit të Vaksinimeve në New Jersey. Plotësimi i formularit të para-regjistrimit zgjat rreth 15 minuta. Do t'ju bëhen disa pyetje për të përcaktuar se kur keni të drejtë të merrni një vaksinë. Nëse keni probleme teknike me regjistrimin, telefononi në Linjën e Ndihmës për Planifikimin e COVID në (855) 568-0545 ose plotësoni këtë Formulari i ndihmës.
Lista ekzistuese e pritjes - Nëse jeni në listën e pritjes në Princeton, do të kontaktoheni nga Divizioni i Shëndetit në Qarkun Mercer dhe / ose Departamenti i Shëndetit në Princeton kur të jeni zgjedhur për një takim. Nëse jeni në listën e pritjes dhe merrni vaksinën tuaj diku tjetër, ju lutem Email Departamenti Komunal i Shëndetësisë të hiqet nga lista e pritjes. Ju lutemi mos kontaktoni departamentin për takimet ose statusin e listës së pritjes.