Layanan sayogi


Layanan sosial

Stabilitas perumahan

  • Dina hiji paréntah eksekutif di awal Méi, para panyewa tiasa ngagaduhan jaminan kaamanan pikeun nyéwa sewa, boh dina bagéan lengkep atanapi lengkep. Salaku tambahan, moal aya anu nyewa anu bakal kaancam ngusir sapanjang darurat ieu. Tambih deui info.
  • Badan Keuangan Perumahan Anyar jeung Hipotik nawiskeun gratis foreclosure, pre-foreclosure sareng penyuluhan sewa. Program anu dilegakeun ayeuna bakal kalebet konseling pre-foreclosure kanggo nyayogikeun bantosan payun kanggo ngabantosan anu gaduh bumi ngajauhkeun poténsi panyamaran. Dina waktos anu sami, konseling anu disayogikeun pikeun anu nyéwa bakal ngabimbing aranjeunna ngeunaan kumaha cara ngadeukeutan diskusi sareng tuan tanahna dina kaayaan kaayaan séwa aranjeunna.
  • Sababaraha bank utama parantos sapuk kana 90 dinten berkah kanggo pangmayaran hipotik pikeun anu dampak ékonomi ku pandémik COVID-19. inpormasi lengkep.
  • New Jersey parantos ngaluarkeun a moratorium pikeun ngaleupaskeun individu alatan panyebrangan atanapi ramalan. inpormasi lengkep.

Ngabayar biaya utiliti sareng ekstensi pembayaran

  • PSE & G samentawis ngagantungkeun jasa padamelan listrik atanapi gas samentawis ka palanggan padumukan pikeun teu mayar, efektif langsung. Konsumén kedah ngahubungi PSE & G ku nelepon 1-800-357-2262 pikeun ngalebetkeun susunan pembayaran anu ditunda. Kanggo inpo langkung lengkep: https://nj.pseg.com/newsroom/newsrelease138
  • Salami 60 dinten ka payun, Verizon bakal ngaleupaskeun biaya telat anu ditanggung ku konsumén bisnis padumukan atanapi leutik kusabab kaayaan ékonomi anu aya hubunganana sareng coronavirus. Salaku tambahan, perusahaan moal ngeureunkeun jasa pikeun palanggan bisnis padumukan atanapi alit kusabab henteu mampuh mayar tagihanana kusabab gangguan anu disababkeun ku coronavirus. Kanggo inpormasi lengkep, pencét di dieu. https://www.verizon.com/about/news/verizon-help-customers-and-small-businesses
  • New Jersey American Water parantos nempatkeun moratorium dina layanan shut off jasa dina waktos ieu sareng bakal ngabalikeun jasa saacan para pelangganna sateuacanna. inpo nu leuwih lengkep 
  • Comcast / Xfinity moal ngaleupaskeun jasa internét palanggan atanapi ngitung biaya telat upami nasabah ngahubungan aranjeunna pikeun ngabéjaan yén aranjeunna henteu tiasa mayar tagihanana salami periode ieu. inpormasi lengkep.  

Diskon Utiliti

  • Comcast nawiskeun internét gratis 2 bulan ka palanggan berpenghasilan rendah. Pikeun daptar pikeun layanan ieu, buka https://www.internetessentials.com/ atawa panggero 1-855-846-8376 (Pikeun panyatur basa Inggris) sareng 1-855-765-6995 (Para español)
  • Piagam Komunikasi bakal nawiskeun broadband Spéktrum gratis sareng aksés Wi-Fi salami 60 dinten ka rumah tangga sareng K-12 sareng / atanapi mahasiswa anu teu acan gaduh langganan broadband Spectrum sareng di tingkat jasa naon waé dugi ka 100 Mbps. Pikeun ngadaptar telepon 1-844-488-8395. Waragad pamasangan bakal dikecualkeun pikeun rumah tangga murid anyar. Pikeun inpo leuwih lengkep, klik Ieuh

Layanan Kaséhatan

  • Saran pikeun undocumented na uninsured on lalaki perlakuan pikeun COVID-19 ti nagara bagian New Jersey.
  • Tés COVID-19 gratis sareng jasa anu aya hubunganana sareng uji coba pikeun anu didaptarkeun dina program Podomoro ieu: pasar kelompok individu, leutik sareng ageung nagara; Mangpaat Kaséhatan Nagara sareng Rencana Manpaat Kaséhatan Pagawé Sakola; NJ FamilyCare; sareng populasi anu teu diasuransikeun anu layak pikeun Charity Care. Panyebaranana kalebet: ruang darurat, perawatan anu ngadesek, sareng kunjungan kantor anu aya hubunganana sareng uji coba Coronavirus. inpo nu leuwih lengkep 
  • Perda féderal (Undian Tindak Coronavirus First Family) ngajamin uji Coronavirus / COVID19 gratis kanggo sadayana, paduli naha aranjeunna gaduh asuransi.
  • Pikeun pasien Medicare, rumah sakit pikeun COVID19 mangrupikeun biaya katutup, tunduk kana peraturan Medicare anu biasa sareng pedoman biaya.
  • Perda féderal mengembangkeun jasa telemedicine ka pasien Medicare supados sababaraha jinis perawatan tiasa disayogikeun ku telepon atanapi pidéo.

Diskon palayanan sareng pangecér

Ekstensi pembayaran sareng lisénsi sanés

  • Komisi Kandaraan Motor Motor NJ salajengna ngalegaan tanggal kadaluarsana pikeun lisénsi, pendaptaran, tag samentawis & sababaraha plakat: Maret dugi ka tanggal kadaluarsana Méi diperpanjang deui dugi ka 31 Juli; 30 Juni béakna dugi ka 31 Agustus; Tanggal 31 Juli dugi ka 30 Séptémber
  • Majelis Princeton bakal ngadamel rapat darurat 1 Mei pikeun milih resolusi pikeun ngalegaan deadline pajeg ti 1 Méi dugi ka tanggal 1 Juni. (Tindakan ieu nembe diidinan ku pamaréntah eksekutif.) Samentawis éta, kami nyorong sadayana mayar pajeg. online pikeun kaamanan anjeun sareng urang. Pangmayaran ti akun pamariksaan anjeun henteu kedah mayar biaya tambahan. Pamayaran kartu kiridit kedah mayar 2.65%.
  • New Jersey parantos ngumumkeun yén témplat panyebaran pajeg panghasilan nagara sareng pajeg perusahaan parantos diperpanjang 15 Juli.
  • New Jersey parantos ngalegaan deadline pikeun transisi ka Real ID ku sataun, dugi ka 1 Oktober 2021.
  • Komisi Kandaraan Motor New Jersey (MVC) bakal masihan perpanjangan dua bulan otomatis pikeun warga anu kedah nganyarkeun deui lisénsi supir, pendaptaran kandaraan atanapi pamariksaan kendaraan dina 31 Méi. Hal ieu dimaksudkeun pikeun ngirangan jumlah jalma anu sumping ka MVC. Komisi kendaraan bermotor ngadorong palanggan anu layak ngalaksanakeun transaksi online, kalebet pembaruan lisénsi, pendaptaran kandaraan sareng parobihan alamat, pikeun ngalakukeunana ku ngadatangan https://www.state.nj.us/mvc/.

Inpormasi pangangguran

Dibekelan konci UU Bantuan Kulawarga Koronavirus Mimiti

DPR lulus sareng Présidén nandatanganan UU Bantuan Coronavirus, Bantuan, sareng Kaamanan Ékonomi.

  • Inpormasi ngeunaan Pangmayaran Langsung ka Individu Ieuh.
  • Inpormasi ngeunaan Pampasan Pangangguran Ieuh.
  • Inpormasi pikeun Usaha Leutik Ieuh.
  • Kanggo inpo tentang SNAP sareng program anti-lapar anu sanés klik Ieuh.
  • Daptar pantri dahareun régional sareng pawon sup di Kacamatan ka-12 tiasa dipendakan Ieuh.

Bentuk Pitulung Umum