Ngarojong Usaha Lokal

Pikeun konsumén

Sapertos seueur urang anu cicing di bumi pikeun ngarobok kurva, seueur usaha lokal urang boh ditutup atanapi dina jam-jaman dikirangan. Sateuacan anjeun mesen ti pangecér online énggal, mangga pikirkeun toko lokal anjeun. Pertimbangkeun ngadukung usaha lokal urang nganggo pesenan online, ngalangkungan situs web sareng telepon. Cara anu sanés pikeun nunjukkeun dukungan anjeun nyaéta meuli sertipikat kado, kartu kado atanapi pangalaman balanja pribadi. Seueur anu bisnis dina Naon Daptar Buka aya nawiskeun pangiriman gratis sareng angkat curbside Émut, urang sasarengan sadayana ieu.

Pikeun usaha

Formulir ieu pikeun usaha lokal ngirim tulisan ka situs web kumaha komunitas tiasa ngadukung aranjeunna.