Pébruari 4 pembaruan ti Departemen Kaséhatan Princeton

singgetan

Kasus Positip Total: 594

Kasus Positip Aktip: 42

Kasus dina Tujuh Dinten Kapungkur: 7 (Tujuh poe pangluhurna total: 39, 12 / 12-18 / 20)

Kasus dina 14 Poé Kapungkur: 17 (Pangluhurna 14 dinten: 66, 12 / 8-21 / 20)

Kasus Positip Ngasingkeun lengkep: 550

Hasil Tés négatip: 10303

Pupusna: 21

  • Kamungkinan maotna positip: 13 **
  • Kasus positip dumasar gender: jalu, 263; awewe, 331
  • Umur rata-rata kasus positif: 47.6
  • Umur rata-rata maotna: 87
  • Rumah sakit: 31
  • Pagawe Kaséhatan: 10
  • EMS / Résponén Mimitina: 0
  • EMS Non-Resident / Responders Pertama: 8

* Total kasus positip nyaéta jumlah kasus positif aktip ditambah ngasingkeun lengkep sareng maotna.

** Jumlah kamungkinan maot ayeuna dilaporkeun ku PHD: 13 total kamungkinan maotna parantos diumumkeun ngalangkungan evaluasi sertipikat pati sareng referensi silang sareng daptar garis ti pusat perawatan jangka panjang.

 

Aya kasus di Princeton Universitas. Ngan kasus anggota paguron luhur anu nyicingan Princeton anu kalebet kana nomer kota.

Kasus Mercer County

  • Kasus énggal saprak laporan terakhir: 237
  • Tés anu positif: 24,059
  • Pati: 786
  • Pupusna Positip Panginten: 38