Jan 19, 5:30 pm pembaruan ti Departemen Kaséhatan Princeton

singgetan

Kasus Positip Total: 573

Kasus Positip Aktip: 45

Kasus dina Tujuh Dinten Kapungkur: 35 (Tujuh poe pangluhurna total: 39, 12 / 12-18 / 20)

Kasus dina 14 Poé Kapungkur: 63 (Pangluhurna 14 dinten: 66, 12 / 8-21 / 20)

Kasus Positip Ngasingkeun lengkep: 513

Hasil Tés négatip: 10303

Pupusna: 20

19 Januari 5:30 pm pembaruan ti Departemen Kaséhatan Princeton

LAPORAN DATA DATA STATUS
  • Total kasus positif: 573 *
  • Kasus positip aktif: 45
  • Kasus dina tujuh dinten ka pengker: 35 (Tujuh poe pangluhurna total: 39, 12 / 12-18 / 20)
  • Kasus dina 14 dinten kapengker: 63 (Total 14 dinten pangluhurna: 66, 12 / 8-21 / 20)
  • Kasus positip ngasingkeun: 513
  • Hasil uji négatip: 10,303
  • Pati: 20
  • Kamungkinan maotna positip: 13 **
  • Kasus positip dumasar gender: jalu, 255; awewe, 318
  • Kasus positip dumasar umur:
    • Umur 11 sareng handapeun, 30
    • Umur 12-17, 25
    • Umur 18-25, 73
    • Umur 26-35, 69
    • Umur 36-45, 81
    • Umur 46-55, 78
    • Umur 56-65, 63
    • Umur 66-75, 25
    • Umur 76-85, 36
    • Umur 86 sareng langkung lami, 59
  • Umur rata-rata kasus positif: 47.6
  • Umur rata-rata maotna: 87
  • Rumah sakit: 31
  • Pagawe Kaséhatan: 10
  • EMS / Résponén Mimitina: 0
  • EMS Non-Resident / Responders Pertama: 8

* Total kasus positip nyaéta jumlah kasus positif aktip ditambah ngasingkeun lengkep sareng maotna.

** Jumlah kamungkinan maot ayeuna dilaporkeun ku PHD: 13 total kamungkinan maotna parantos diumumkeun ngalangkungan evaluasi sertipikat pati sareng referensi silang sareng daptar garis ti pusat perawatan jangka panjang.

 

Aya kasus di Princeton Universitas. Ngan kasus anggota paguron luhur anu nyicingan Princeton anu kalebet kana nomer kota.

Kasus Mercer County

  • Kasus énggal saprak laporan terakhir: 795
  • Tés anu positif: 21,956
  • Pati: 737
  • Pupusna Positip Panginten: 39