manula

Pusat Sumber Senior Princeton

  • online kelompok anu ngadukung
  • Aman Kanggo Séktor - Program nyambungkeun manula sareng pangiriman teu aya hubungan.
  • maya Babaturan Imah program - Staf PSRC pariksa kalayan manula Princeton ku telepon atanapi webcam.
  • Inisiatif Buddy Tatangga - Sukarawan siap ngabantosan warga senior Princeton. Langkung seueur inpormasi Ieuh. Pikeun dipasangkeun sareng Budak Tetangga anu bakal nawiskeun anjeun bantosan, punten ngadaptar Ieuh.
  • Ngobrol Viresual Virtual - rapat Zoom minggu payun jam 2 sértip pikeun ngobrol sareng réréncangan anyar ngalangkungan komputer, smartphone atanapi landline. Ngadaptar Ieuh.

Kulawarga Yahudi & Barudak Anak Layanan Greater Mercer County

Telepon "jam-turun," M, W, F, 609-987-8100, ext 0; kelompok dukungan maya ngabentuk, 609-987-8100, ext. 117 atanapi email; sangakan individu, nampi medicaid, medicare, individu anu teu amanah sareng asuransi swasta swasta (co-payment ditolak salami krisis), 609-987-8100, ext 102. Drop-In Hours, Group Support and Services Individu sayogi dina basa Spanyol kalayan juru basa dwibahasa.

Dokter pensiunan / dokter ti nagara sanésna diperyogikeun

Gubernur ngaluarkeun perintah eksekutif anu ngamungkinkeun para dokter anu pensiunan atanapi ti nagara sanés ngiringan perang ngalawan COVID-19. Parentah nyayogikeun kekebalan ka aranjeunna pikeun tanggung jawab sipil pikeun usaha iman anu alus dina nyayogikeun COVID-19. Individu tiasa ngadaptarkeun Ieuh. Henteu katutupan di handapeun tatanan, tapi ogé diperyogikeun nyaéta murid dina taun akhir diajar médis.

Proyék Topéng Seueur

Déwan Kesenian Princeton parantos disponsoran hiji inisiatif pikeun anggota masarakat pikeun nginjeumkeun paningkatan lokal pikeun masker lawon. Anjeun tiasa sukarelawan pikeun motong lawon, sareng / atanapi ngaput. Topeng anu tos réngsé bakal sayogi piket pikeun anu mikabutuhna. inpo nu leuwih lengkep