manula

Pusat Sumber Senior Princeton

  • online kelompok anu ngadukung
  • Aman Kanggo Séktor - Program nyambungkeun manula sareng pangiriman teu aya hubungan.
  • maya Babaturan Imah program - Staf PSRC pariksa kalayan manula Princeton ku telepon atanapi webcam.
  • Prakarsa Buddy Lingkungan - Sukarelawan siap ngabantosan warga senior Princeton. Inpormasi lengkep Ieuh. Pikeun dipasangkeun sareng Budak Tetangga anu bakal nawiskeun anjeun bantosan, punten ngadaptar Ieuh.
  • Virtual Fireside Chat - Zoom rapat dinten minggu jam 2 siang Drop-in kanggo ngobrol sareng réréncangan énggal ngalangkungan komputer, smartphone atanapi landline. Ngadaptar Ieuh.

 Kulawarga Yahudi & Palayanan Barudak di Greater Mercer County

Telepon "jam-turun," M, W, F, 609-987-8100, ext 0; kelompok dukungan maya ngabentuk, 609-987-8100, ext. 117 atanapi email; konsultasi individual, nampi medicaid, médisare, jalma anu teu diasuransi asuransi sareng kaseueuran asuransi swasta (pembayaran babarengan dibébaskeun nalika krisis), 609-987-8100, samb 102. Drop-In Jam, Grup Pendukung sareng Layanan Individu anu sayogi dina basa Spanyol sareng pembimbing dwibasa.

Dokter pensiunan / dokter ti nagara sanésna diperyogikeun

Gubernur ngaluarkeun perintah eksekutif anu ngamungkinkeun para dokter anu pensiunan atanapi ti nagara sanés ngiringan perang ngalawan COVID-19. Parentah nyayogikeun kekebalan ka aranjeunna pikeun tanggung jawab sipil pikeun usaha iman anu alus dina nyayogikeun COVID-19. Individu tiasa ngadaptarkeun Ieuh. Henteu katutup dina urutan, tapi ogé diperyogikeun nyaéta murid dina taun terakhir studi médis.

Proyék Topéng Seueur

Déwan Kesenian Princeton parantos disponsoran hiji inisiatif pikeun anggota masarakat pikeun nginjeumkeun paningkatan lokal pikeun masker lawon. Anjeun tiasa sukarelawan pikeun motong lawon, sareng / atanapi ngaput. Topeng anu tos réngsé bakal sayogi piket pikeun anu mikabutuhna. inpo nu leuwih lengkep