Pikeun konsumén

Sakumaha seueur urang cicing di bumi pikeun merata kurva, seueur usaha lokal urang anu ditutup atanapi dina jam anu dikirangan. Sateuacan anjeun mesen ti pangecér online ageung, punten pikirkeun toko lokal anjeun. Pertimbangkeun ngadukung usaha lokal urang kalayan pesenan online, ngalangkungan halaman wébna sareng telepon. Cara anu saé pikeun nunjukkeun dukungan anjeun nyaéta mésér sertipikat kado, kartu kado atanapi pangalaman balanja pribadi. Seueur usaha dina Daptar Dibuka Naon anu nawiskeun pangiriman gratis sareng pickup curbside. Émut, urang sadayana aya dina ieu babarengan.

Pikeun usaha

Formulir ieu pikeun usaha lokal ngirim tulisan ka situs web kumaha komunitas tiasa ngadukung aranjeunna.