Situs uji COVID-19 gratis di Princeton

CVS Kaséhatan - 881 State Road (Rute 206); 10 am ka 4 pm unggal dinten; tés labél diagnostik napal nasal; 609-683-3680. Ngadaptar Ieuh.

Aula Tugu - 1 Monumén Drive (tilas Aula Borough); 9 enjing ka 3 sonten Senen sareng Rebo; tés labél diagnostik napal nasal; Warga Princeton hungkul (henteu diasuransi mayar $ 139); 609-497-7608. Ngadaptar Ieuh.

Kulawarga Princeton YMCA - 59 Tempat Paul Robeson; 9 enjing ka 4 sonten unggal dinten; tés labél diagnostik napal nasal; 609-785-1844. Ngadaptar Ieuh. 

Farmasi Integratif Sante - 200 Nassau Street; 10 am dugi ka 2 sonten, Senen-Kemis; tés labél diagnostik napal nasal; Inggris sareng Spanyol. 609-921-8820. Ngadaptar Ieuh.

Uji Di-Bumi Mercer County - Tés laboratorium diagnostik Ciduh; meryogikeun videoconferencing. Ngadaptar Ieuh.