Inpormasi tés anu diénggalan

Alat uji COVID-19 gratis di bumi sayogi pikeun warga Mercer County umur 14 sareng langkung. Pendaptaran online diperyogikeun. Surélék HomeTesting@mercercounty.org kalayan patarosan.
Warga Princeton hoyong tes COVID pikeun budak di handapeun umur 14 taun disarankan pikeun parios sareng dokter pediatrikna.
Salaku tambahan, Farmasi Santé Integrasi jam 200 Nassau Street nawiskeun COVID-19 gratis uji coba 10 am dugi ka 2 pm Senén dugi ka Kemis. klik di dieu pikeun ngadaptar. Bantuan sayogi dina basa Inggris sareng Spanyol ku nelepon (609) 921-8820.