County ngumumkeun parobahan distribusi vaksin

Divisi Kaséhatan Mercer County ngumumkeun awal minggu ieu yén parantos ngadamel sababaraha parobihan kana distribusi vaksin dumasar kana diréktif Departemen Jurusan Kaséhatan NJ. Mangga pencét di dieu pikeun Pembaharuan Vaksin 10 Pébruari. ** Punten perhatoskeun: Upami anjeun ngagaduhan dosis anu kadua dijadwalkeun sareng Departemen Kaséhatan Princeton, anjeun bakal nampi dosis éta […]

Read More: County ngumumkeun parobahan distribusi vaksin