County ngumumkeun parobahan distribusi vaksin

Divisi Kaséhatan Mercer County ngumumkeun awal minggu ieu yén parantos ngadamel sababaraha parobihan kana distribusi vaksin dumasar kana diréktif Departemen Jurusan Kaséhatan NJ. Punten klik di dieu pikeun Pembaharuan Vaksin 10 Pébruari.
** Punten perhatoskeun: Upami anjeun ngagaduhan dosis anu kadua dijadwalkeun sareng Departemen Kaséhatan Princeton, anjeun bakal nampi dosis éta dina tanggal anu dijadwalkeun. **
Ngadaptarkeun Vaksinasi - Gabung sareng daptar ngantosan ku ngagunakeun Sistem Penjadwal Vaksinasi New Jersey. Ngalengkepan formulir pra-pendaptaran peryogi waktos 15 menit. Anjeun bakal ditaros sababaraha patarosan pikeun nangtoskeun iraha anjeun pantes nampi vaksinasi. Upami anjeun ngalaman masalah téknis dina pendaptaran, panggil Hotline Bantuan Penjadwalan COVID di (855) 568-0545 atanapi lengkepan ieu Formulir Bantuan.
Daptar Antosan Anu Aya - Upami anjeun dina daptar tunggu Princeton, anjeun bakal dikontak ku Divisi Kaséhatan Mercer County sareng / atanapi Departemen Kaséhatan Princeton nalika anjeun parantos dipilih pikeun janjian. Upami anjeun dina daptar tunggu sareng nampi vaksinasi anjeun di tempat sanés, punten email Dinas Kaséhatan kotamadya dihapus tina daptar tunggu. Punten henteu ngahubungi departemen ngeunaan janji atanapi status daptar tunggu.